Startovné
- markoduno
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Startovné
Zde je seznam účastníků GT CUPu, kteří již zaplatili startovné.
Pavel67
KDR
Markoduno
Ketez
Trámek
Osiwaru
Pájínek
Hanz
Speedy
Michal
Sonyman
Kapsic
Eddie
Ostatní prosím o provedení platby. Pokud někdo do této doby zaplatil a není zde uveden, informujte mě prosím. Budu postupně aktualizovat
Marek
Pavel67
KDR
Markoduno
Ketez
Trámek
Osiwaru
Pájínek
Hanz
Speedy
Michal
Sonyman
Kapsic
Eddie
Ostatní prosím o provedení platby. Pokud někdo do této doby zaplatil a není zde uveden, informujte mě prosím. Budu postupně aktualizovat
Marek
Naposledy upravil(a) markoduno dne 25.3.2012 17:45, celkem upraveno 2 x.
Re: Startovné GT CUP 2012
platba startovného není povinná. Peníze jsou určeny hlavně na pořízení cen ( pohárů vítězům, pamětních diplomů, trámkovy medaile atd...) Kdo nezaplatí - vyřadí sám sebe z možných uchazečů o cenu na konci šampionátu.
edit1: Toto prohlášení se týká především pilotů, kteří startují na divokou kartu. Konkrétně jsme s eddiem probírali dotaz pilota NOVcze. Zrovna u něj jsme uznali, že platba není vůbec nutná ani potřebná.
edit1: Toto prohlášení se týká především pilotů, kteří startují na divokou kartu. Konkrétně jsme s eddiem probírali dotaz pilota NOVcze. Zrovna u něj jsme uznali, že platba není vůbec nutná ani potřebná.
Naposledy upravil(a) speedy dne 24.3.2012 18:50, celkem upraveno 1 x.
GT6 = podvod na všechny fanoušky GT
(
- markoduno
-

O nepovinnosti platby startovného slyším poprvé. Pořadatel(é) CUPu investuje(jí) své prostředky do odměn a myslím, že by se mu(jim) to mělo alespoň trochu vrátit. Pro piloty je částka 100,- více než symbolická a v dnešní době směšně nízká. Něco jiného je to s piloty ze slovenska, kde je poplatek za převod tak malé částky zbytečně drahý. Nicméně pokud jste vymysleli něco jiného, tak to uveďte v propozicích, aby jsme s tím mohli počítat. Do té doby platí první článek
Váš výběrčí

Edit na speeyho edit: tak jsi to tak měl napsat ty důchodče
Takto to vyznělo úplně jinak. Jinak je samozřejmé, že piloti na DK platit nemusí, protože nemají jistou účast. Můj první článek je samozřejmě myšlen pro řádně přihlášené piloty. Tě stejně kopnu 
Váš výběrčí
Edit na speeyho edit: tak jsi to tak měl napsat ty důchodče
Naposledy upravil(a) markoduno dne 24.3.2012 18:57, celkem upraveno 1 x.
Kucí já Vám to dám až Vás uvidím třeba příští týden v budu u Speedyho. Jinak převádět 100,- taky nebudu. 
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- eddie
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Marku startovné jsem také platil...platba nedorazila?
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- markoduno
-

Omlouvám se Eddie. Platba dorazila 14.3. , ale spletl jsem si to s tvým pravidelným měsíčním příspěvkem. Omlouvám se. Hlavně, že se to dohledalo. D9ky za upozornění. Dnes dorazil i tvůj měsíční příspěvekeddie píše:Marku startovné jsem také platil...platba nedorazila?
Máro.Psalo se tady,že stačí osobní předání na Lance.Platí to tedy ještě?
Báli se Bálise?
- markoduno
-

samozřejmě. Tu tabulku jsem zveřejnil pouze pro orientaci. Kdo jede na LANku, tak předá peníze tam. Spíše se mi jednalo o ty, jenž tam nepojednou
Tak super.Hlavně že nebudu figurovat na tvém top shit listu dlužníků

Báli se Bálise?
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
Chlapi ako si stojíte s LAN. Je nejaké aktuálne info? Naposledy som čítal od Hanza na stránke o doplnení a potom už nič. Rád sa ku Vám pripojím. Štartovné vložím priamo na účet akonáhle pôjdem do Hodonína na nákupy (cca do 7 dní)oky?
Mohli by ste otvoriť kolonku čiste o LANke. Alebo mi to prosím písnete do mailu: branislavc@seznam.cz
Edit: Áá sorry kolonku som našiel ale nič konkrétne som nevičítal.
Mohli by ste otvoriť kolonku čiste o LANke. Alebo mi to prosím písnete do mailu: branislavc@seznam.cz
Edit: Áá sorry kolonku som našiel ale nič konkrétne som nevičítal.