markoduno píše:Prosím tě. ROman už chrupká do peřinky, tečou mu žgrindle z pusy a zdá se mu jak půjde zítra do kauflandu pro jogurty v akci![]()
![]()
![]()
Osi a co šachy?
MS 2014 - Brazílie
- Trámek
-

- PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing
MS 2014 - Brazílie
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
Co myslíte, já si myslím, že Brazil už dnes góla nedá(málem už dali dva) a naopak vyfasujou jěště červenou.. že bych to vsadil? 
I když jak tak na to koukám, málem další... Němci už se viděj ve finále a serou na to a já raději taky
I když jak tak na to koukám, málem další... Němci už se viděj ve finále a serou na to a já raději taky
Naposledy upravil(a) Trámek dne 8.7.2014 23:10, celkem upraveno 1 x.
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
- markoduno
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
MS 2014 - Brazílie
Ale snaží se chlapci. To bude ještě hezký fotbal 
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
kurňa....ať dá Brazílie gól
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
je to v čudu, je po fotbale.. už nepadne nic... jdeme spát.. ráno výjezd do Sparu pro Plzeň a Ariel v akci
markoduno píše:kurňa....ať dá Brazílie gól
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
tradáááááááá 6:0 
kdybych tak věděl, jestli ho dá ještě Muller
7 kurz
kdybych tak věděl, jestli ho dá ještě Muller
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
a je to tu . Náhradník náhradníka. To je dobře. Zkušenost k nezaplacení 
MS 2014 - Brazílie
No to je jeden blbější sport než druhej.Jeden z nejblbších je další adept a to tenis.Pinkat na sebe tenisákem, žádnej kontakt, žádný naražení, jen pinkání to je taky hustý.A to nemaj penalty, vyloučení nic. Ale maj ,,orlí oko,, bomba jsem poslouchal radiožurnál
.No nic to už radéji to horolezectví. Když totiž žuchnou tak to je jako prohranej zápas jen s tou výhodou že kolikrát horolezce ani už nenajdou tak už to nemusiš rešit.
6:0 .
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
7:0 hustý
Pepíno.....viděl jsi finále Wimbledonu v ženské dvouhře? Jak hrála Kvitová? TO bylo něco. Neser, nebo tě taky vyloučím
zabijáku 
Pepíno.....viděl jsi finále Wimbledonu v ženské dvouhře? Jak hrála Kvitová? TO bylo něco. Neser, nebo tě taky vyloučím
Naposledy upravil(a) markoduno dne 8.7.2014 23:36, celkem upraveno 2 x.
MS 2014 - Brazílie
Chtěl bych vidět zítřejší brazilské noviny.To bude švanda.7:0
- pavel67
-

- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
MS 2014 - Brazílie
není nad to si vypinkat za 0:55hod 30 mega (nebo kolik to bylo, neberte mě hned zase za slovo...)Redjous75 píše:No to je jeden blbější sport než druhej.Jeden z nejblbších je další adept a to tenis.Pinkat na sebe tenisákem, žádnej kontakt, žádný naražení, jen pinkání to je taky hustý.A to nemaj penalty, vyloučení nic. Ale maj ,,orlí oko,, bomba jsem poslouchal radiožurnál.No nic to už radéji to horolezectví. Když totiž žuchnou tak to je jako prohranej zápas jen s tou výhodou že kolikrát horolezce ani už nenajdou tak už to nemusiš rešit.
...každej má něco, já jezdím...
MS 2014 - Brazílie
Ty vole Kvitova?.To je ta co má tu pneumatiku na pupku?.Jinak nevím o kom je řeč.
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
Pepo.. co finále Kvitové, ale finále o den později: Fedex - Nole.. to bylo nejlepší finále co pamatuju !!!
mmmmmm TENIS... lahůdka pro oko !!!!
Tak a co z Brazilci o třetí flek? Jsou marní, hodně se zatáhnou, aby se neopakovalo tohle a ať budou hrát s ARG, nebo NIZ, tak rupnou i tam.. takže Němci mistři a Brazil 4té místo.. mám jasno.. co vy pánové?
Pavle: bylo 60mega nezdaněných
mmmmmm TENIS... lahůdka pro oko !!!!
Tak a co z Brazilci o třetí flek? Jsou marní, hodně se zatáhnou, aby se neopakovalo tohle a ať budou hrát s ARG, nebo NIZ, tak rupnou i tam.. takže Němci mistři a Brazil 4té místo.. mám jasno.. co vy pánové?
Pavle: bylo 60mega nezdaněných
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
no jo, jenže na rozdíl ode mě s tím panděrem dokáže vydřít slušné peníze. Mě se akorát smějí

Kvitová se na ty penízky potila cca.50 minut na kurtu. Djoko si to protáhl na 3 hodiny
Kvitová se na ty penízky potila cca.50 minut na kurtu. Djoko si to protáhl na 3 hodiny
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
ty vole...je nás tady 5 z týmu!!!!! 
MS 2014 - Brazílie
Marku Tobě to ale sluší
. O prachy nejde.
- markoduno
-

MS 2014 - Brazílie
konečně se Bra dočkali
- Trámek
-

MS 2014 - Brazílie
a je to v čudu.. eman dostal gól, nebudu spát, jsem smutnej s ním.. nula v pochvě