Obecná diskuze

veřejná diskuze teamu a s teamem
Odpovědět
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od pavel67 »

markoduno píše:škoda, že tam není nic příští týden. Respektive od 11.7. Chtěl jsem tam vzít rodinku, zejména děcka.
15.-17.7. tam testuje Repsol Honda MotoGP, ale pssst, nikomu to neříkej ;)
...každej má něco, já jezdím...
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

njn, to je na pikaču. Radši pojedu do Boskovic na indiánky a Punkevních jeskyní. ;)
pavel67

Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od pavel67 »

jj to je jasný, děcka + žena se musí nějak o DV zabavit, jo to znám...

anebo naopak...
právě teď se bavím já - vystěhovávám holce (je na táboře) pokoj, máma chce malovat. Že ta ženská si vždycky něco vymyslí, když se mě zrovna nechce... :x
markoduno

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

no tak to jsi na tom hůř, nežli já. Doufal jsem, že si naložím masíčko a připravím pstruha a to vše si následně připravím v zahradním krbu. Jenže tchýni prdl sprchový kout a tak mám o zábavu také postaráno.
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Obecná diskuze

Příspěvek od speedy »

pavel67 píše:Program na Brno GP Revival...spousta historických automobilů, motorek a mnoho známých osobností motorstického sportu...
O víkendu mám konečně trochu volno. Těšil jsem se na akci v Brně a to moc :!: Chtěl jsem vzít juniora - jenže chyba lávky :evil:
Pročítám startovní listinu a nějak postrádám opravdové legendy sportovních vozů: Chybí tam Porsche 917, 956, 962 (ikdyž na promofotkách je organizátor ukazuje :x ) Chybí tam další legenda Ford GT40 !!!! ( ikdyž na fotkách opět figuruje)
Těch pár formulí z F1 dřívějších dob mě až tak nezajímá, už jsem je na vlastní oči viděl - procházel jsem se mezi nima v mosteckém depu (a bylo jich tam dokonce daleko víc než je na listině v Brně - třeba legendární Tyrell stonožka, McLaren MP4 apod...)).... Prostě jsem zklamanej a nikam nejedu. Dokonce si dovolím říct že je to spousta humbuku pro nic, je to dost ochuzený a jen to dokazuje zoufalství brněnského managementu posledních let.... škoda, škoda, škoda
pavel67

Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od pavel67 »

speedy píše:Těšil jsem se na akci v Brně a to moc :!: Chtěl jsem vzít juniora - jenže ...
Těch pár formulí z F1 dřívějších dob mě až tak nezajímá, už jsem je na vlastní oči viděl
...hm, a ze začátku to vypadalo, že to chceš hlavně ukázat juniorovi a vzít ho na výlet, jenže když už jsi to viděl, tak to fakt nemá cenu :cry:
pavel67

Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od pavel67 »

tady přímo odkaz na stránky BRNO Grand Prix REVIVAL
markoduno

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

to já o víkendu ukážu synkovi něco jiného. Co se dělá s kladívkem a majzlikem. Hned si to vyzkouší, aby chytil grif :lol: :lol: :lol:

Kdyby to bylo na okruhu až příští neděli, hned bych tam s rodinkou jel. Chtějí se tam podívat. Sice tomu vůbec nerozumí (já tedy také ne :-D ), ale pro ten zážitek ;)
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

Obecná diskuze

Příspěvek od Trámek »

Kdy už to Brno konečně zkrachuje :?: letos zase 30mega prolítne komínem a lidi nemají co huby :!:
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
markoduno

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

Ale hovno. Jirko.....pokud se podíváš na financování, tak zjistíš, že v případě MOTO GP je návratnost jasná. Minimálně na daních. Jenomže je průser v lokaci okruhu. Kdysi to hezky řekla ředitelka okruhu Ivana Ulmanová: KDYBY BYL OKRUH SITUOVÁN U PRAHY, NEBYL BY S PENĚZI PROBLÉM. A je to čirá pravda. Je sice pravda, že do financování promlouvají i souromé firmy a týmy, ale stále je to finančně výhodné.
Zde jsou statistiky návštěvnosti z roku 2013:
Pátek - 20.000 lidí
Sobota - 60.000 lidí
Neděle - 142.000 lidí
Víkendová vstupenka stála cca.1400,- Nevím, zda se prodávají i na jednotlivé dny, ale i kdybych snížil cenu na průměr 1000,- tak je zisk cca.: 142 MEGA. Nepočítám pronájmy stájí, stánků, prodej reklamních předmětů okruhu a další věci. Tak kde teda těch 30 mega dle tebe prolítne komínem????
Nevěř všemu, co se píše v novinách. ;)
Trámek

Obecná diskuze

Příspěvek od Trámek »

No já nevim, napůl si dělám prču, ale minule byl v TV rozhovor s tátou Abrahama a ten to tam říkal... a ještě dodali, že to není zajímavá akce pro ČR, jako třeba fotbal, nebo hokej atd. a tak dotace nebudou.
Přesnej přehled nemám, ale pokud to dotuje, tak to moc výdělečný nebude... a hlavně policie a vše okolo toho, to jde z peněz daňových poplatníků.... ale pozor-nechci se tu hádat,třeba nemám 100% pravdu a už vidím Pavla jak se do mě asi obuje :lol:
Celkově mě to je jedno, jen jsem měl dnes potřebu, všechny málo komentované vlákna okomentovat ;) :lol:
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
markoduno

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

malá oprava - upřesnění. Našel jsem rozhovor s ředitelkou, kde říká: "náklady na zajištění závodního víkendu (2013) dosáhly 140,2 milionů korun, výnosy činily 98,5 milionu. Na příjmové stránce jsou nejvýznamnější položkou tržby ze vstupného a dotace ministerstva školství. Ta (dotace) v letošním roce činila 25 milionů korun."
Nějak tomu tedy nerozumím. Nikde jsem se nedočetl, že se daly koupit vstupenky na jednotlivý den. Tudíž beru cenu 1400,-/os/víkend. V neděli byla návštěvnost 142.000 lidí. I kdyby bylo 30 procent dětí - cena 200,-, tak příjem ze vstupenek byl cca.160 mega. Tak teď jsem z toho volaaký zmetěný.

EDIT: klidně mne opravte. Rád se přiučím ;)
Naposledy upravil(a) markoduno dne 4.7.2014 22:20, celkem upraveno 1 x.
Trámek

Obecná diskuze

Příspěvek od Trámek »

Tyhle čísla bude vědět přesně Pavel, on nám to pořádně vysvětlí... ale co vím, příští rok se tu GP nepojede, aspoň to říkali v TV a jestli je to škoda, to nemůžu posoudit, motorky nejsou moje krevní skupina :|
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Obecná diskuze

Příspěvek od Redjous75 »

Ztráta MOTOGP je národní tragédií z pohledu motorismu.Ostuda a neschopnost odmanagementovat jednu z nejnavštěvovanějších a hlavně nejvýraznějších akcí v rámci prezentace ČR je prostě průser. Když se podivam na to jak emotivně prožívají Yorkshiřani start Tour de Franc ,od nich a jak maj radost z toho že se mohou prezentovat jako oblast ,kraj, země tak je mě smutno z toho jak jde tady všechno do sraček. Nejhorší by bylo kdyby to vedlo k celkovému zchátrání okruhu.Přeci jen kde se nic nejezdí nejsou investice a ani snaha o neustálou modernizaci by nebyla.
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
pavel67

Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od pavel67 »

Trámek píše:Tyhle čísla bude vědět přesně Pavel, on nám to pořádně vysvětlí... ale co vím, příští rok se tu GP nepojede, aspoň to říkali v TV a jestli je to škoda, to nemůžu posoudit, motorky nejsou moje krevní skupina :|
Nebudu raději psát žádné komentáře k pořádání GP, byl by to asi trochu zaujatý pohled. :twisted:
Nebo přece jenom trochu ano...
Mám na to stejný názor jako napsal naposled Pepa, je to nehorázná ostuda vedení této republiky a není to vůbec o tom, jestli je pořadatel soukromý subjekt(Abrahám jako vlastník okruhu) nebo kdokoliv jiný(Český automotoklub, potažmo jeho šéf, kde tito dva se mezi sebou o tomto tlučou..).
V této republice se prošustrovalo tolik mnoho milionů :?: ne - miliard :!: a ta banda zkur..nců není sto se domluvit na blbým zalistovacím poplatku. A nepopírám, že i tento poplatek pro pořádající agenturu Dorna je pouho pouhá veřejná zlodějina.
Jakmile se jednou Brno dostane z kalendáře MotoGP, bude se mu těžko dostávat zpět, pokud se mu to vůbec kdy v budoucnu za několik let podaří. I když AMD Brno má velikou oblibu u samotných jezdců, takže nějaká určitá šance by tam s jejich podporou byla...

Mimochodem, včera jsem mluvil s Hockym, je v Brně s Vencou na GP Revival, myslím že tam jsou i někteří kluci z GTAreny - ToyRipper bude asi určitě.

A tady pár fotek z pátečního neveřejného dne...
Trámek

Obecná diskuze

Příspěvek od Trámek »

Moc nádherný fotky !!! Ten motor Ford Cosworth, ty cilindry.. pecka! A hoši, ta samara tam-tywoe, tu jsem za mlada měl... Metalex-od nich sem si kupoval díly na 120M :P pěkný vzpomínky na moje mládí... kuwa nebýt to ode mě tak daleko, hned se tam zítra vidám :(
ps: na fotce č. 90 ta škodárna... to vidím poprvé v životě :!:
markoduno

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

je to hezké. Ještě, že tomu nerozumím. Pořád je to kus plechu s motorem :lol: :lol: Dělám si prču. Je to opravdu hezké.
pavel67

Kontaktovat uživatele:

Obecná diskuze

Příspěvek od pavel67 »

Tady jsou dvě z mnoha fotogalerií první a druhá, které se určitě najdou na internetu. Tak jen trochu obrázků pro potěchu oka.

A po mé včerejší zkušenosti s takovýmto druhem "závodního dne" (celej den sám v zatáčce - nováčkovská daň, vedro, večer dřina s balíkama...) spojeného s návštěvou AMD Brno některými z Vás, se kterými jsem měl kontakt pouze přes telefon a s máváním přes závodní dráhu, se na takovýto závody příště "cpát" nebudu. Nechám to těm služebně starším, kteří byli překvapeni sejně jako já, že jsem byl napsán na neděli. Dostávám na takovéto akce vstupenku (tentokrát ji dostal tatík - šel zavzpomínat na své mládí), takže si ji příště užiju a budu si užívat tyto atrakce spolu s Vámi.
Jinak motorky a auta byly úplně famózní. :D Když ráno vyrazilo to hejno motocyklů a jejich opečovávatelů na trať, měl jsem asi tři kola co dělat, abych nepustil slzy naplno, zvlášť s vědomím toho střepu v garáži... oni to opatrujou po takový roky v perfektním provozuschopným stavu :!: a nám to po roce "rozbije" tupé lesní zvíře :(
Jediný co bylo z mého pohledu v zatáčce úchvatný byl způsob projíždění zatáčky některými auty. Jednak Mini to jezdili po třech a ve smyku, a pak ty starý naše formule, to byl super pohled na ty ujíždějící zadky aut. Viz druhý odaz na fotky.

Takže příště už s Vámi, kamarádi :!:
Trámek

Obecná diskuze

Příspěvek od Trámek »

Pokud má někdo problémy s pedály u volantu logitech G25, tak mrkněte ZDE ;)
ps: to nenabízím já
markoduno

Obecná diskuze

Příspěvek od markoduno »

to nabízí Martinsipy - téda :lol:
Odpovědět