Michalův závod v Singapoore jsem sledoval, dlouho se ho "parťák" držel a až ke konci Majkl zabral a podal si ho. Pěkné a i napínavé.
----
Na LANce si Michal otevře stánek vedle grillu se steakama, prý teď prodává nějaké díly na PC
koukal jsem na to a i když Třinec srovnal séri na 3:3 a v posledním zápase tlačil a asi by si to vítězství zasloužil, tak se štěstí přiklonilo na stranu Litvínova. Byl to ale hezký hokej. Škoda, že na to letos Brno nemělo.
Děkuji vám za blahopřání pánové. Jsem z toho u vytržení, Růča chodil na sportovní škole jen o dvě třídy vějš, všechny ty kluky z tý třídy jsem tenkrát znal osobně. Dneska už si mě nemůžou pamatovat.
Udělali mi kluci velkou radost a nejen ti starší, ale i ty mladší, který už tolik neznám. No prostě úža, štve mě že jsem si nemohl vzít volno a jít je ráno přívítat když přijeli, ale snad se aspoň zejtra dostanu na náměstí kde bude v 15:00 velká oslava.
To Marek vytáhnul z kulný z jedné z těch fešáckejch monter skříněk ze zrušenýho Motokovu z osmdesátejch let. Hned vedle toho šlapacího moskviče. Jsem zvědav, kdy ten bude na prodej
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
Trámek píše:cože? uherský Bok, nebo salám... ummm mňam mám supr náladu, trefil sem Kovalčuka
[/quote]
Jirko jediný co trefíš je směr k lednici pro vychlazenou Plzeň. A náladu máš dobrou hlavně proto že, že Ti jeden kamarad otevřel zastřený pohled na přeceňovaný sportovní sledování všeho kde se běhá, háže a bouchá se klackama do ztvrdlé pryže. Prej Jarda a spol.... ach jo Jirkooo
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.