No takže já to teď díky Martinovi, který mě sehnal placku GT6 ( díky Marťas ), testuji ty udělané traťe a fakt jsem nadšenej. Sice příšerná grafika celého GT6 ( né dělam si prču jen že prostě to se fakt už nedá když člověk hraje na PS4 která je s nasvícením a bla,bla prostě někde úplně jinde ), ale jinak mě tato funkce doslova nadchla. Sedím u tabletu a tvořím. Dnes testuji a mažu. Něco ukládám a tak. Prostě je vidět, že se trať od tratě zlepšuji. Není to úplně dokonalost ale myslím že se dá udělat opravdu špičkové závodiště. Teď už mám představu o jednotlivých oblastech regionu (4 možnosti ) , jak vypadá šířka 10metru a 13 metrů jak vypadají ostatní doplňky. V součastnosti připravuji Mostecký okruh ( původní s první šikanou která už dnes neexistuje ) ale tady si dám hodně záležet. Zatím má problém dodržovat celkové délky tratí dle reálu. Některé možnosti nejsou úplně ideál a tak je to kotva po kotvě milimetr po milimetru ale doufám že se trať povede.
No musím se přiznat že se na chvilku zase vracím k GT6 a budu si hrát a myslím že si dám i nějakej ten online závod ( na PS3 nepotřebuji plaťit dvakrát tutéž službu naštěstí )
Tramis : Track Editor tohle by se Ti líbilo. Jinak MOJAVE v PCars je jako co??. Příšernost co.
PS. II. : Co to leze za zvuky z té hry ??. Dá se to nějak nastavit na původní pištění vysavačů ?. Součastné zvuky co mě z toho lezou jsou jaké si ,,elektro Alt + Funky" a to je síla.
PS. III. : Jinak můj nový profil je : ,,Josef Kusnir". Jako vzpomenout si na heslo u původního účtu z roku 2009? , potažmo ani původní email už neexistuje. Takže jsem na novém profilu.
PS. IV. : Speedy Ty jsi pořád na profilu ..racing_HR ?. Nebo používáš už taky jinej ?.