hele ja mám kariéru na 87%. Chybí mi jen ty GT Extreme, je to jak říkáš, pořád stejné tratě ve stejném pořadí a tady na 30 a více kol. To je asi i důvod proč mě tolik (spíš) bavili ty Eventy. Jasně, před Update tam byly řekněme 3x možná 4 co byly absolutně nejetelný, což jsem si několikrát ověřil na různých fórech či na youtube, ovšem po update tam zůstal ještě jeden dost na hraně, který jsem fakt musel dřít, a dokonce jsem se u toho učil ladit káru

Netušil jsem, že to v dnešní době někdy ještě řeknu, ale bylo to fakt poučné, člověk musel jet opravdu čistě a přesně a pak nemusel jet ani tak rychle, no jak říkám někdy je méně více

Takže takhle si představuji licence či eventy, které jsou těžké ale jdou zajet když člověk v sobě najde chuť se něco přiučit či se zlepšit. Není to jako v Gran Turismu kde to člověk jen odjezdí a nic z toho.
Když jsme jezdili online Monzu s GT3, tak jsme jezdili okolo 1:51min, na Gold je třeba pokořit 1:49. Vůbec jsem nechápal jak, použil jsem setup a stejnak nic, jenže pak jsem pomalu začal zrychlovat a teď je z toho 1:48,7xx min no prostě paráda.