Myslim si že je spravna chvile přibližit o kruček již tradiční sraz ktery ponese čislovku "13"
Jak již většina ví ,letošni LAN PARTY GT-RACINGu je planovana na 16-21 zaři .(ponděli-sobota) Samozřejmě nemusim mnohym z Vas slibovat že bazen bude jako obvykle předehřaty a plně k dispozici od rana do rana ))
Všimněte se že letošni LANka je o den delši a bohužel i ceny za ubytovani trošku se zvedli ale jsem si jist že to nebude mít vliv ani na pruběh ani na počet učastniku ani v tenisovem ani v nohejbalovem turnaji ))
Ještě co se tyše terminu. Puvodně akce měla začit v utery ,ale podle ohlasu jsem raději rezervnul i ponděli . Jestli v ponděli se nas ne sejde dost a někomu se to ne prodražilo ,neni pozdě ponděli zrušit ! Tak že do komentu prosim se vyjadřit take ohledně ponděli take.
Byla již zaplacena zaloha a konečna cena pronajmu od ponděli do soboty je 31000 (5noci)
Tak ..myslim si že jsem toho ,zatim, řekl dost ))
Ted' to duležity: Prosím o info od Vas info o delce pobytu od - do a jake "nařadičko" si berete ...Samozřejmě ne jen tenisove rakety ale i nejaky ten volant

Info mužete psat i sem.Ale uvital bych spiše do SZ nebo telefonicky na tel.čislo 776177156 Dale na email : sj.sprint@gt-racing.cz a nebo na messenger na FSB
Poprosim Vas oslovit lidi ktere třeba moc nechodi sem na stranky nebo celkově jsou tak trošku mimo internet ))
Těšim se a určitě se ne loučim