A jak to bude s mottem, sloganem, heslem?
Zatím se nikdo neozval, ale jako pracovní podtitul pro nový web jsem zvolil:
far beyond simracing
Jak se vám líbí?
Jen podotknu, že bych tam netlačil spojení "Gran Turismo", přijde další hra, možnost rozšíření působnosti apod.
Ještě přidám odkaz na staré vlákno k tomuto tématu.
Motto
-
Martinsipy
-

- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Motto
Já sice aktivní moc nejsem, ale řekl bych, že Gran Turismo nám stačilo uplynulých 7let (to už spolu krákáme pěkně dlouho, co?
) a žádnou překotnou změnu bych tedy nečekal ... a časem??? no ... určitě nám to ještě chvíli vydrží, neee??
RC cars 1/10 elektro
Motto
Redjous75 na starém fóru píše píše:V záplavě návrhů se mě pořád nepamatuje skoro nic až na jedno a začínám si říkat že by to úplně stačilo
GT-Racing.cz – SimRacing Team
GT – v logu jsně odkazuje na GT.
.CZ – v logu na prezentující zem.
SimRacing Team – vo co go.
GT-Racing.czMarkoduno na starém fóru píše:PÁNOVÉ!!!!! NEPLEŤTE SI MOTTO S NÁZVEM.!!!! To, co píše Pepa je doplňující info k názvu. Motto je třeba to, co má Pavel67, který jezdí. Pozor na to
simracing team
... a pak motto
-
Martinsipy
-

- PSN ID: GT-Racing.cz_MS
Motto
far beyond simracing .... to vůbec není špatný !
ZANÍCENÍ, ROZHODNOST, DOKONALOST ....... stejně jako život A.Senny ( můj favorit v češtině )
When you're racing, it... it's life. Anything that happens before or after... is just waiting. ( worldwide well known and applicable)
ZANÍCENÍ, ROZHODNOST, DOKONALOST ....... stejně jako život A.Senny ( můj favorit v češtině )
When you're racing, it... it's life. Anything that happens before or after... is just waiting. ( worldwide well known and applicable)
- markoduno
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
Motto
hlavně bych se snažil vyhnout příliš dlouhým větám v ang.jazyce. Ale pokud vím, tak nějaké návrhy už proběhly. DOkonce speedy nechal na nás všech, aby jsme vybrali, ale zúčastnili se toho snad jen 2-3 piloti.