CaparzoSK píše:...skoro nikdy som sa nedostal do prvej skupiny.
Tvůj lexus byl loni opravdu přeceněný, zajet s ním do 1.skupiny bylo malým zázrakem

Letos jezdíme v základním setupu rovnější podmínky a tak můžeš ukázat co skutečně umíš

Na tom není nic divného.
to ALL:
Jen jedinou kvaldu jsem odfláknul - to když jsem ve sprintu měl průjezd boxy. Tam jsem si chtěl ověřit nereálnost tehdejších penalizací .... A něco dobrého to snad i přineslo.
Další závod ve druhé skupině (Suzuka) jsem jel totálně nepřipravený - se zápalem plic...(BtW; pěkný humus!! )
Tím chci říct, že pokuď někdo přistoupí k závodnímu večeru bez důkladného seznámení s tratí + setup naladí 5minut před závodem a zajede Q1 do první skupiny - tak je prostě simracingový genius nebo neskutečný klikař...
Ve druhé skupině jsem poznal závodění v pohodové atmosféře, tedy přesný opak napjaté a přemotivované první skupiny. A od té doby řeším obrovské dilema. Jestli skutečně jezdit Q1 jen na půl plynu anebo vstřebávat nekonečné nářky "jak úprava PPbodů poškozuje závody, jak je první skupina špatně bodovaná" atd. (...mluvím ve všeobecné rovině, na nikoho adresně neútočím

)
Kdyby mě to nebylo nefér vůči ostatním pilotům, kteří do závodů jdou naplno (právě jako Branoeso a Caparzo) tak bych rád odjel zbytek cupu ve druhé skupině.
NEUDĚLÁM TO!, jen by to degradovalo celé snažení spousty lidí na úroveň tupé pouťové zábavy a to asi nikdo nechceme
Díky Braňovi za uznání pořadatelům, to potěší!!! Skutečně není lehké připravit a následně ošéfovat cup určený pro až 26pilotů, hlavně když je online takový jaký bohužel je.....