PS: mesacna pauza a stavanie domu urobili svoje

PS2: pre Nova : pokial je niekto v boji o poziciu a ty na novych pneu A on na rafikoch,nema dovod ta pustit pred seba a a ni by nemal,je to zavod nie charita

já si cestu kolem najdu, to problém ale vůbec není, ale trochu to limituje použitelné strategie a příště prostě pojedu standard abych se nedostal do těchto situacíCaparzoSK píše: pokial je niekto v boji o poziciu a ty na novych pneu A on na rafikoch,nema dovod ta pustit pred seba a a ni by nemal,je to zavod nie charitapokial to bol michal a onic mu neslo tak podaj protest za nesportove spravanie alebo nieco take
nevím jaké si měl potřeby, ale prostě si mě brzdil, dal jsem ti před těma esíčkama zvukové znamení abych tě upozornil, že jsem podstatně rychlejší, ty jsi na to dlabal a přitom stačilo si trochu zeširoka najet do první pravé, došlo tam pak k lehkému kontaktu, protože takový rozdíl v rychlosti jsem nečekal, když jsem pak zjistil, že mě prostě nehodláš pustit, tak jsem výjezd z poslední pravé udělal tak abych tě standardně předjel na klopence. Nevadí, příště nebudu čekat nějakou inteligentnější reakci a normálně si tě předjedu jako každého jiného, jo a nějaké protesty sem přitáhl Caparzo o to mě vůbec nejdeMajkl píše:Nove, myslíš, že jsem měl strašnou potřebu tě brzdit? Já si myslím, že ne normálně bych tě pustil ale ty jsi si prostě nepočkal a začal si to do mě šít v těch pomalých zatáčkách a úplně si mě vyhazoval mimo optimální stopu, tím pádem jediný kdo by mohl podat protest bych mohl být jedině já, ale nemám s tím vůbec žádný problém, jen si příště více počkej, však si sám viděl hned po předjetí si mi neskutečně poodjel díky novým pneu, takže z tvé strany absolutně zbytečný manévr ale chápu to snažil si se co nejdříve dostat dopředu.
jj, někdy asi v osmém kole na konci cílovky, doufám že jsem při tom Trámka nesestřelil, nebo jinak nepoškodil.sonyman píše:Pavle, jel jsi sprint a koplo Tě to, nebo co se stalo? Nejsi ve výsledcích. Ptám se kvůli bodům za sprint...