GT Cup 2013 - Testování
-
perisbond007
-

- PSN ID: perisbond007
GT Cup 2013 - Testování
toz dnes jsme trochu testovali a mam z toho spatnej pocit. kdyz si chci zazavodit treba s vitou tak si vemem stejny kary a "fajt" muze zacit ale kdyz porazim pr. novyho s lepsim autem tak co? no asi se nebudu skakat do stropu. ja rikam srat na pekny fotky! chci si zazavodit. zitra to urcite proberem.
- eddie
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
GT Cup 2013 - Testování
Peris já měl stejný záměr a proto řešil ty PP, ale jestli se ty PP nepovedli vůbec a rozdíl mezi auty se vám zdá neadekvátně velký, tak buď PP předěláme a nebo po testovacím závodě tento návrh hodíme do koše.....nikdo nechce jezdit s vyrazně odlišnýma vozama.
Celé to u mne vzniká asi, že jezdím občas na areně....tam je povětšinou jedno auto pro všechny a výsledky závodů téměř vždy dané dopředu....prostě výkonost je daná.
Celé to u mne vzniká asi, že jezdím občas na areně....tam je povětšinou jedno auto pro všechny a výsledky závodů téměř vždy dané dopředu....prostě výkonost je daná.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
- markoduno
-

- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
GT Cup 2013 - Testování
nic neslibuji, ale zítra bych se mohl zúčastnit testování. Každopádně se řádně přihlásím.
Na vánoce jsem dostal závodní ponožky, tak je rovnou otestuji.
Na vánoce jsem dostal závodní ponožky, tak je rovnou otestuji.
- eddie
-

- Kontaktovat uživatele:
GT Cup 2013 - Testování
Nov s tou Imprezou máš recht....při testování jsem to nějak přehlédl...je opravdu tak pomalá jak píšeš, takže jí ze seznamu škrtám.
- eddie
-

- Kontaktovat uživatele:
GT Cup 2013 - Testování
Na základě podnětů od Nova a Perisbonda jsem dnes znovu a důkladně provedl test všech vozů a dospěl k závěru, že výtky byly oprávněné a PP jsem předělal.
Při prvních testech jsem se snažil přizpůsobovat rychlejší vozy těm pomalejším a to se teď ukázalo jako špatná varianta....dnes jsem to dělal opačně a myslím, že výsledek je už mnohem lepší.....všechny vozy se vešly s časem na Grand Valley - normal pod 1:52.000 , přičemž nejrychlejší čas jsem měl s Hondou - Weider HSW - 010 ( Super GT ) ´11 PP 561 a to 1:51.321
Aktuálně teď platí červeně napsané PP body.
Při prvních testech jsem se snažil přizpůsobovat rychlejší vozy těm pomalejším a to se teď ukázalo jako špatná varianta....dnes jsem to dělal opačně a myslím, že výsledek je už mnohem lepší.....všechny vozy se vešly s časem na Grand Valley - normal pod 1:52.000 , přičemž nejrychlejší čas jsem měl s Hondou - Weider HSW - 010 ( Super GT ) ´11 PP 561 a to 1:51.321
Aktuálně teď platí červeně napsané PP body.
- eddie
-

- Kontaktovat uživatele:
GT Cup 2013 - Testování
Eddieho pracovní verze GT Racing cupu 2013.
Můj návrh vychází z podnětů co jsem zachytil zde v diskuzi ohledně závodů, takže auta by byla Prohibited a jelo by se s různými druhy aut přičemž by se pro každý závod mohlo použít jenom jedno auto....něco na způsob Slávkova formátu.
Auta :
Nissan
GT-R R35 TC , 576 PP , 582 PP
Xanavi Nismo Z ´06 , 576 PP , 581 PP
Calsonic Impul GT-R ´08 , 574 PP , 570 PP
Honda
Arta NSX ´06 , 573 PP , 563 PP
Weider HSW - 010 ( Super GT ) ´11 , 572 PP , 561 PP
Toyota
Yellowhat YMS Supra ´05 , 575 PP , 572 PP
Lexus
Petronas Toms SC430 ´08 , 575 PP , 573 PP
Mazda
RX-7 TC , 575 PP , 575 PP
Amuse
S2000 GT1 Turbo , 577 PP , 579 PP
Chevrolet
Camaro SS RM ´10 , 579 PP , 580 PP
Corvete ZR1 (C6) RM ´09 , 574 PP , 580 PP
Ford
GT LM Spec II Test car , 569 PP , 570 PP
Pravidla by byla cca podobná jako v GT Racing cupu 2012.
Pro závody by se používala směs gum Racing Hard.
Ve čtvrtek 27.12. od 20:00 bych rád odjel testovací závod na Grand Valley - normal ( 19 kol ) a Grand Valley - reverse ( 19 kol ).
K testu bych potřeboval 13 jezdců, kteří si vyberou jedno z nabízených aut ( kdo by jel, tak by svůj výběr napsal zde v diskuzi ) a to pro každý závod jiné.
Lobby by byla založena schodně jak se jezdilo v letošním cupu...navýšil by se pouze počet na 14 jezdců.
Můj návrh vychází z podnětů co jsem zachytil zde v diskuzi ohledně závodů, takže auta by byla Prohibited a jelo by se s různými druhy aut přičemž by se pro každý závod mohlo použít jenom jedno auto....něco na způsob Slávkova formátu.
Auta :
Nissan
GT-R R35 TC , 576 PP , 582 PP
Xanavi Nismo Z ´06 , 576 PP , 581 PP
Calsonic Impul GT-R ´08 , 574 PP , 570 PP
Honda
Arta NSX ´06 , 573 PP , 563 PP
Weider HSW - 010 ( Super GT ) ´11 , 572 PP , 561 PP
Toyota
Yellowhat YMS Supra ´05 , 575 PP , 572 PP
Lexus
Petronas Toms SC430 ´08 , 575 PP , 573 PP
Mazda
RX-7 TC , 575 PP , 575 PP
Amuse
S2000 GT1 Turbo , 577 PP , 579 PP
Chevrolet
Camaro SS RM ´10 , 579 PP , 580 PP
Corvete ZR1 (C6) RM ´09 , 574 PP , 580 PP
Ford
GT LM Spec II Test car , 569 PP , 570 PP
Pravidla by byla cca podobná jako v GT Racing cupu 2012.
Pro závody by se používala směs gum Racing Hard.
Ve čtvrtek 27.12. od 20:00 bych rád odjel testovací závod na Grand Valley - normal ( 19 kol ) a Grand Valley - reverse ( 19 kol ).
K testu bych potřeboval 13 jezdců, kteří si vyberou jedno z nabízených aut ( kdo by jel, tak by svůj výběr napsal zde v diskuzi ) a to pro každý závod jiné.
Lobby by byla založena schodně jak se jezdilo v letošním cupu...navýšil by se pouze počet na 14 jezdců.
- eddie
-

- Kontaktovat uživatele:
GT Cup 2013 - Testování
Do dnešního testu se zatím přihlásili jezdci:
Speedy : RX-7 TC , 575 PP , Weider HSW - 010 ( Super GT ) ´11 , 561 PP
Hanz77 : Calsonic Impul GT-R ´08 , 570 PP , Yellowhat YMS Supra ´05 , 572 PP
Driftking : Calsonic Impul GT-R ´08 , 570 PP , Weider HSW - 010 ( Super GT ) ´11 , 561 PP
Osiwaru : GT LM Spec II Test car , 570 PP , Petronas Toms SC430 ´08 , 573 PP
Perisbond : Arta NSX ´06 , 563 PP , Yellowhat YMS Supra ´05 , 572 PP
Caparzo : Xanavi Nismo Z ´06 , 581 PP , Corvete ZR1 (C6) RM ´09 , 580 PP
Eddie : Petronas Toms SC430 ´08 , 573 PP , RX-7 TC , 575 PP
Novcze : Arta NSX ´06 , 563 PP , GT-R R35 TC , 582 PP
Kapsic : S2000 GT1 Turbo , 579 PP , Corvete ZR1 (C6) RM ´09 , 580 Pp
Vivav : Camaro SS RM ´10 , 580 PP
Kuba98 : GT-R R35 TC , 582 PP , S2000 GT1 Turbo , 579 PP
Markoduno : Camaro SS RM ´10 580 PP , Xanavi Nismo Z ´06 , 581 PP
Branoeso : Camaro SS RM ´10 580 PP , Corvete ZR1 (C6) RM ´09 580 PP
Michal : Yellowhat YMS Supra ´05 , 572 PP , GT LM Spec II Test car , 570 PP
Jarda75 zatím své vozy nevybral.
Vyzkoušíme při testu i chování pneumatik u jednotlivých vozů, takže v prvním závodě se pojede libovolná strategie a ve druhém bude povinný jeden pit....vše samozřejmě na Racing hard gumách a to i kvalifikace do prvního závodu, druhý pojedem v opačném pořadí výsledků prvního.
Speedy : RX-7 TC , 575 PP , Weider HSW - 010 ( Super GT ) ´11 , 561 PP
Hanz77 : Calsonic Impul GT-R ´08 , 570 PP , Yellowhat YMS Supra ´05 , 572 PP
Driftking : Calsonic Impul GT-R ´08 , 570 PP , Weider HSW - 010 ( Super GT ) ´11 , 561 PP
Osiwaru : GT LM Spec II Test car , 570 PP , Petronas Toms SC430 ´08 , 573 PP
Perisbond : Arta NSX ´06 , 563 PP , Yellowhat YMS Supra ´05 , 572 PP
Caparzo : Xanavi Nismo Z ´06 , 581 PP , Corvete ZR1 (C6) RM ´09 , 580 PP
Eddie : Petronas Toms SC430 ´08 , 573 PP , RX-7 TC , 575 PP
Novcze : Arta NSX ´06 , 563 PP , GT-R R35 TC , 582 PP
Kapsic : S2000 GT1 Turbo , 579 PP , Corvete ZR1 (C6) RM ´09 , 580 Pp
Vivav : Camaro SS RM ´10 , 580 PP
Kuba98 : GT-R R35 TC , 582 PP , S2000 GT1 Turbo , 579 PP
Markoduno : Camaro SS RM ´10 580 PP , Xanavi Nismo Z ´06 , 581 PP
Branoeso : Camaro SS RM ´10 580 PP , Corvete ZR1 (C6) RM ´09 580 PP
Michal : Yellowhat YMS Supra ´05 , 572 PP , GT LM Spec II Test car , 570 PP
Jarda75 zatím své vozy nevybral.
Vyzkoušíme při testu i chování pneumatik u jednotlivých vozů, takže v prvním závodě se pojede libovolná strategie a ve druhém bude povinný jeden pit....vše samozřejmě na Racing hard gumách a to i kvalifikace do prvního závodu, druhý pojedem v opačném pořadí výsledků prvního.
- markoduno
-

GT Cup 2013 - Testování
camaro SS-RM´ 10 a S2000 GT1 Turbo
- eddie
-

- Kontaktovat uživatele:
GT Cup 2013 - Testování
Po dnešním krátkém race testu bych ze seznamu vyřadil i S2000 GT1 Turbo , 579 PP , rychlost auto má, ale v závodním režimu je pro naše účely nevhodné....tak kdo jste si ho vybral....vemte prosím jiné auto ze seznamu.
- branoeso1
- PSN ID: branoeso1
GT Cup 2013 - Testování
Oky tak pomožem Vám s: Camaro SS RM ´10 -580 PP
Corvete ZR1 (C6) RM ´09 -580 PP
Corvete ZR1 (C6) RM ´09 -580 PP
GT Cup 2013 - Testování
Jestli je dneska ještě místo tak se taky přidám.. Nejrychlejší auto (Weider) si brát nebudu ať je to zajímavější..
1. race - Yellowhat YMS Supra ´05
2. race - GT LM Spec II Test car
1. race - Yellowhat YMS Supra ´05
2. race - GT LM Spec II Test car
- markoduno
-

GT Cup 2013 - Testování
tak tedy druhé auto bude Xanavi Nismo Z ´06. Mě je jedno s čím prohraju
Beztak jdu do garáže hlavně na to víno 
- markoduno
-

GT Cup 2013 - Testování
mé postřehy a pocity z testování:
Závody super. I když jsem se v prvním umístil na předposledním místě, byla to paráda. Stále jsem s někým soupeřil. Opravdu pěkné.
Postřehy pouze z mého pohledu:
- délka závodu 2 x cca 30-40 minut mi vyhovuje.
- FALSE start bych přenesl do CUPu. Je to pro všechny stejné. Odpadá zaváděcí kolo, rovnání na roštu a hlídání, zda někdo náhodou neodstartoval dříve.
- otočení pořadí do druhého závodu - moc pěkné. Osi měl tenkrát dobrý nápad a myslím, že se to osvědčilo. Je to zpestření.
- kvaldu bych ponechal buď na 2 ostrá kola a nebo 10 minut. Určitě ale pouze jednu a na stejných pneumatikách jako pro závod.
- mix aut v jednom závodě nebylo až tak super. Spíše bych volil jedno pro všechny na závod. Na další zase jiné.
- PRHIBITED - pro mě ideální. Nejsem žádný štelung. Jen přijdu, otestuji pár kol a hurá na trať
- pouvažoval bych nad opotřebením pneumatik. Při prvním závodě jsem jel bez pitu a pneu šetřil. Ve druhém už jsem to dřel, protože pit byl jasný.
To jsou pouze mé postřehy a připomínky. Jinak super závod.
Poprosil bych i ostatní, aby zde zveřejnili své připomínky a postřehy, které pomohou Eddiemu v pořádání CUPu.
Závody super. I když jsem se v prvním umístil na předposledním místě, byla to paráda. Stále jsem s někým soupeřil. Opravdu pěkné.
Postřehy pouze z mého pohledu:
- délka závodu 2 x cca 30-40 minut mi vyhovuje.
- FALSE start bych přenesl do CUPu. Je to pro všechny stejné. Odpadá zaváděcí kolo, rovnání na roštu a hlídání, zda někdo náhodou neodstartoval dříve.
- otočení pořadí do druhého závodu - moc pěkné. Osi měl tenkrát dobrý nápad a myslím, že se to osvědčilo. Je to zpestření.
- kvaldu bych ponechal buď na 2 ostrá kola a nebo 10 minut. Určitě ale pouze jednu a na stejných pneumatikách jako pro závod.
- mix aut v jednom závodě nebylo až tak super. Spíše bych volil jedno pro všechny na závod. Na další zase jiné.
- PRHIBITED - pro mě ideální. Nejsem žádný štelung. Jen přijdu, otestuji pár kol a hurá na trať
- pouvažoval bych nad opotřebením pneumatik. Při prvním závodě jsem jel bez pitu a pneu šetřil. Ve druhém už jsem to dřel, protože pit byl jasný.
To jsou pouze mé postřehy a připomínky. Jinak super závod.
Poprosil bych i ostatní, aby zde zveřejnili své připomínky a postřehy, které pomohou Eddiemu v pořádání CUPu.
Naposledy upravil(a) markoduno dne 28.12.2012 11:56, celkem upraveno 1 x.
Re: GT Cup 2013 - Testování
- false start kontrola ano
- RH ano, opotřebení je tak akorát
- mix aut asi ano, při zachování kratší délky závodu to je zajímavé, umožňuje to nečekané souboje vzhledem k různosti aut
- formát dva závody na různých tratích za večer se stejným autem by mohl být taky ok, zauvažoval bych nad tím
- RH ano, opotřebení je tak akorát
- mix aut asi ano, při zachování kratší délky závodu to je zajímavé, umožňuje to nečekané souboje vzhledem k různosti aut
- formát dva závody na různých tratích za večer se stejným autem by mohl být taky ok, zauvažoval bych nad tím
GT Cup 2013 - Testování
Moje postřehy:
Délka závodů je vyhovující.
False start bych také zařadil do CUPu.
Kvaldu bych dal 10 minut.
Otočení pořadí do druhého závodu - pecka.
PROHIBITED - ideální, je to pro všechny stejný..
MIX AUT - určitě, udělal bych to tak, jak jsem ti včera říkal eddie -> dal bych šampionát o 12 závodních víkendech s tím, že by se dalo pevně 12 aut a každý by si na každý závod musel vybrat rozdílné auto
Pneu/palivo - nastavil bych na Fast, tohle bylo víceméně o ničem a tím pádem by jsme v závodě měli zajímavou strategii a to buďto by to někdo vydržel nebo by to bylo vždy asi tak na jeden pit.
Formát závodů - pokud trať nabízí Reverse tak bych tohohle využíval, pokud ne tak se na stejné trati (př. Nurb GP/F) odjedou prostě dva závody.
Jinak včera celkově dobrý, ten Ford je v zatáčkách jak z jiný dimenze a díky těm přítlakům to brutálně brzdí. Ten incident v druhým závodě vůbec nevím co se stalo ale najednou jsem byl ve zdi a otočenej v protisměru ale replay nemám tak nevím co se tam za mnou semlelo najednou rána a byl jsem v protisměru..

Délka závodů je vyhovující.
False start bych také zařadil do CUPu.
Kvaldu bych dal 10 minut.
Otočení pořadí do druhého závodu - pecka.
PROHIBITED - ideální, je to pro všechny stejný..
MIX AUT - určitě, udělal bych to tak, jak jsem ti včera říkal eddie -> dal bych šampionát o 12 závodních víkendech s tím, že by se dalo pevně 12 aut a každý by si na každý závod musel vybrat rozdílné auto
Pneu/palivo - nastavil bych na Fast, tohle bylo víceméně o ničem a tím pádem by jsme v závodě měli zajímavou strategii a to buďto by to někdo vydržel nebo by to bylo vždy asi tak na jeden pit.
Formát závodů - pokud trať nabízí Reverse tak bych tohohle využíval, pokud ne tak se na stejné trati (př. Nurb GP/F) odjedou prostě dva závody.
Jinak včera celkově dobrý, ten Ford je v zatáčkách jak z jiný dimenze a díky těm přítlakům to brutálně brzdí. Ten incident v druhým závodě vůbec nevím co se stalo ale najednou jsem byl ve zdi a otočenej v protisměru ale replay nemám tak nevím co se tam za mnou semlelo najednou rána a byl jsem v protisměru..
-
perisbond007
-

- PSN ID: perisbond007
GT Cup 2013 - Testování
ja bych dal pro vsechny stejne auta. zavody mam radci delsi ale to otoceny poradi zni taky dobre.
GT Cup 2013 - Testování
takze k vcerajsku:
false start ano
kvalda 10min
setting prohibited ANO
dlzka zavodu moze byt, ale ponechal by som 2x tu istu trat, nemenit a vobec nie 2 trate ani reverse-vcera to bolo super ale skor sa priklanam k realu kde sa jazdi to iste 2x v roznych seriach FIA
opotrebovanie by som este otestoval, lebo to robi dost problemov pri tankovani aspon co som zazil na ovalu v GT3 seriali, ale inak by to bolo zaujimavejsie, na 30-40min by to malo byt aspon raz z boxami ale takym sposobom ako vcera, to potrebovanie by malo byt o nieco vacsie nech neidem do boxov s cerstvymi pneu ale nech su aspon z polovice v prdeli
A auta:
jednoznacny suhlas s Michalom- kolko zavodov tolko aut a na kazdy zavod musi mat auto ktore este nemal. To by bolo najlepsie a najviac by to miesalo poradim a aj subojmi na trati. Vcera prvy zavod- hodne som stracal ale mal som skoro bezchybnu jazdu, druhy zavod skoro bez treningu ale auto islo ako na kolajniciach
k incidentu v prvom kole :
hotovy masaker ked sa michal predbiehal na takych miestach kde to bolo nemozne a sproste ( bez urazky) moj pohlad. mimo trate po trave plech na plech atd. Vcera si porusil snad vsetky pravidla bezpecneho predbiehania az nakoniec ta musela az stena zastavit. Bol to trening o nic neslo a v cupe by si to snad nerobil lebo to by bolo aj na trest individualny ako u schumachera- vsetky body prec
false start ano
kvalda 10min
setting prohibited ANO
dlzka zavodu moze byt, ale ponechal by som 2x tu istu trat, nemenit a vobec nie 2 trate ani reverse-vcera to bolo super ale skor sa priklanam k realu kde sa jazdi to iste 2x v roznych seriach FIA
opotrebovanie by som este otestoval, lebo to robi dost problemov pri tankovani aspon co som zazil na ovalu v GT3 seriali, ale inak by to bolo zaujimavejsie, na 30-40min by to malo byt aspon raz z boxami ale takym sposobom ako vcera, to potrebovanie by malo byt o nieco vacsie nech neidem do boxov s cerstvymi pneu ale nech su aspon z polovice v prdeli
A auta:
jednoznacny suhlas s Michalom- kolko zavodov tolko aut a na kazdy zavod musi mat auto ktore este nemal. To by bolo najlepsie a najviac by to miesalo poradim a aj subojmi na trati. Vcera prvy zavod- hodne som stracal ale mal som skoro bezchybnu jazdu, druhy zavod skoro bez treningu ale auto islo ako na kolajniciach
k incidentu v prvom kole :
hotovy masaker ked sa michal predbiehal na takych miestach kde to bolo nemozne a sproste ( bez urazky) moj pohlad. mimo trate po trave plech na plech atd. Vcera si porusil snad vsetky pravidla bezpecneho predbiehania az nakoniec ta musela az stena zastavit. Bol to trening o nic neslo a v cupe by si to snad nerobil lebo to by bolo aj na trest individualny ako u schumachera- vsetky body prec
co se týče druhého závodu, tak jak jsem psal hned po závodě, GT-R brzdilo dost jinak a než jsem to dostal do ruky, tak jsem párkrát brzdil pozdě, tak sorry jestli to někoho rozhodilo
jo a doufám, že eddiemu nevadilo, že jsem si to s ním rozdával trochu víc ostřeji
jo a doufám, že eddiemu nevadilo, že jsem si to s ním rozdával trochu víc ostřeji
- eddie
-

- Kontaktovat uživatele:
GT Cup 2013 - Testování
Nov souboje nevadili, spíš mě provokovalo to troubení 
aha píšu si, na eddieho platí troubení
... ne vážně, jen jsem si párkrát tutl, na rovince GT-R nejelo a v zatáčkách to brzdila RX7, tak jsem nebyl happy