prosím vás lidičky, nemohl by mi někdo nadělit Nissan mm-R CUP v červené barvě?? To bych od vás, ježíškové, moc uvítal
Ten můj modrý je nějak pomalý, naposledy jsem dostal v závodě slušnou nakládačku
Naposledy upravil(a) speedy dne 25.12.2012 00:22, celkem upraveno 1 x.
Přeji všem příjemné a krásné prožití vánoc, nějaký ty dárky pod stromečkem a hlavně klid a pohodu v rodině, páč to budeme potřebovat tak nějak asi nejvíc.
P.S. s uzeným a slivovicí dojdem do nového roku tak nějak líp...
To Redjous : Dobrá beru! Ale piš si že ti ten dres bude slušet !!
To Michal: No budu se letos snažit vydělat víc nebo prodám zase jednu z nemovitostí a tu káru beru. Je Boží!
To Sergej: Klidně se stav. Víš že máš ted určitě relaxovat a užívat.
To Osi: Díky za tvou práci a jen díky tobě ted můžeme pracovat v tomto pěkném designu.
čau sprinte,
do AVERA HD jsem nahodil poslední firmware (3.2.0.) a otestoval jsem slibovanou schopnost nahrávat z PS3 v režimu 1080p.
Výsledek je na krátkém videu s brutálním lagováním během závodu na GTareně. (přepni do 1080p)
a jak to vypadá z pohledu pilota? Jako "Transformers: Revenge"
ahojte som tu novy na tomto webe ale uz vas niektorych poznam zo zavodov a tak...
mam jednu malu otazocku ci nahodou nevite a nejakom evente kde rychlo naexpim lvl
Ma4ko_Sk píše:ahojte som tu novy na tomto webe ale uz vas niektorych poznam zo zavodov a tak...
mam jednu malu otazocku ci nahodou nevite a nejakom evente kde rychlo naexpim lvl
Season Events / Season Events 4/ Nordschleife
1 lap = 2.000.000 + 200.000 XP
Všetko dobré lidičky do toho nového roku 2013. A poriadne to zapite. Ja tu zdvíham štamprlík a pripíjam si aby ten nový rok bol pre nás po všetkých stránkach lepší ako ten minulý.
Pavlíku...nebuď smutný. Já jdu také 1.1.2013. do služby, tudíž jde silvestr mimo mě.
Všem přeji takový rok, který si sami přejete. Ale nejvíce hodně zdravíčka.