Čau, mám dotaz dneska jsem si chtěl s kámošem zajet pár kol a po vytvoření místnosti se do ní nemohl přihlásit. Psalo to chybu 746 incompatible network ... nebo něco takovýho.
Zkusili jsme to ještě asi 30x ale beze změny. Co to je když od sebe bydlíme cca 1500 metrů??? Nechápu
Máte někdo radu či postřeh?????
Díky.. Petr
Chybová hláška -incompatible network
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
incompatible network
incompatible network-"neslučitelné sítě" nebo tak něco. Budete mit,jeden z vas určitě ,nejaky bordel v routru.Každopadně vy se prostě nenajdete v siti... Ale vydrž Petře až dorazi zbytek našich chytrejch mozku domu tak určitě ti poradiAchyleus123 píše:Čau, mám dotaz dneska jsem si chtěl s kámošem zajet pár kol a po vytvoření místnosti se do ní nemohl přihlásit. Psalo to chybu 746 incompatible network ... nebo něco takovýho.
Zkusili jsme to ještě asi 30x ale beze změny. Co to je když od sebe bydlíme cca 1500 metrů??? Nechápu
Máte někdo radu či postřeh?????
Díky.. Petr

Naposledy upravil(a) SJ.sprint dne 17.3.2013 15:52, celkem upraveno 1 x.
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
-
Ahoj, zatím díky za odpověď.... uvidíme později..
- eddie
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_EM
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, chyba může být jak píše Sprint u jednoho z vás v routru a nebo jestli používáte stejného poskytovatele internetu, tak vás může vidět PSN na jedné IP adrese, také je důležité zkontrolovat jaký máte NAT, protože NAT 2 se většinou nespojí s uživatelem, který má NAT 3.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
-
Cau Chlapy, tak máme stejného poskytovatele, On NAT 2 bandwich very high a Ja NAT 2 high. Ještě zkontrolujeme IP ale nevím zda se dá u PS3 nastavit natvrdo, nebo jak z toho ven. Routry ma poskytovatel pod heslem, ale před 3 týdny jsme normálně hrály nechápu to...
- SJ.sprint
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_SJR
Možna najdete nejaky odpovedi tady
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
ahoj, oba na PC zkuste, pod jakou IP adresou jste pro svět viditelní. Třeba tímto nástrojem
Jestli je IP u obou stejné, tak máte Big problém.
, který Petričák převzal a zdokonalil. Tam se ale odpověď nedozvíte, s NATjakýmchceš jenže stejnou veřejnou IP adresou máte prostě smolíka... PSN vás považuje za stejný net a je z toho zmatený jak japonský bílý pes Goro 
Jestli je IP u obou stejné, tak máte Big problém.
Dobrá trefa sprinte, to je můj bývalý článek ještě na starém webuSJ.sprint píše:Možna najdete nejaky odpovedi tady

-
Čau chlapy, tak se mi podařilo problém vyřešit. Problém byl skutečně v nastavení routeru, poskytovatel měl pro oba stejnout výchozí bránu a to patrně server neskousl. Dostali jsme každý jinou a ještě jiné čísla DNS serv. a už to šlape jako hodinky..... Tak koho by potkal stejný problém nechť se inspiruje...... Zdravým.........