osiwaru píše:Kdyby někdo potřeboval spolehlivou a kvalitní ukolébavku tak prosím:
Chvilku jsem vážně uvažoval, že je to muzika pro zaklínače jedovatých hadů
Ale asi je to nějaký hudební styl, který nedávám....
Tohle je lepší lulaby.... u tohoto CD jsem dlouho usínal se sluchátky na uších.... Než to překonali Judas Priest a jejich nepřekonatelné dvojalbum "Nostradamus"
speedy píše:Tohle je lepší lulaby.... u tohoto CD jsem dlouho usínal se sluchátky na uších.... Než to překonali Judas Priest a jejich nepřekonatelné dvojalbum "Nostradamus"
Tak tohle je zase forma, kterou na celý čáře nedávám já ...
Ale, s tou ukolébavou to myslím naprosto vážně.
Dneska jsem zkusil založit místnost a otestovat připojení. V lobby jsem byl ale jen s MK a SJR, připojení drželo, oba jsem viděl. Potřeboval bych ale otestovat lobby s více lidmi - cca 10, chtěl bych vás poprosit zítra večer (cca kolem 20:00) o připojení, případně bych vám poslal pozvánku. Na testovací závody jsem totiž nepřítomen. Děkuji za pochopení.
no to mě poser po delší odmlce jdu na forum.. najedu na první článek a hned tohle Pavel67 TY
jdu se podívat jestli už vyšlo GT6, nebo novej pleják, ale nemůžu nic najít... dá někdo info?
- půjde připojit moje G25 k PS4 ?
- a vážně až listopad ?
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek