Kvalda - věděl jsem, že pole position asi nedám a už vůbec jsem nečekal, že rozdíl mezi RX-7 a GT-R budou téměř 3s na kole a to i v závodním režimu a navíc dokonce RX-7 brala i míň paliva omg
Race 1 - start z osmýho fleku byl ok, nic není ztraceno. Po startu šlo pár pozic dolu a během rovinek byl plán sosat a dotáhnout se na lídry a pak sosat, sosat a sosat. Vyšlo by to, kdyby to Karlos nezapích do zdi a já to do něj samozřejmě nenarval, ale asi s tím už nešlo nic dělat, byl jsem zkrátka moc blízko, takže plány a závod v čoudu. Odskákalo to víc pilotů, takže alespoň soupeření na chvostu. Po neplánovaném pitu jsem jel za Eddiem a chtěl jsem se s jeho pomocí dososat na Toye, ale tempo nebylo nic moc (časy 4:04) takže nám spíš ujížděl. Problém byl, že GT-R mělo problém na většině rovinek vůbec nasosat a do technický pasáže najížděl Eddie přede mnou, takže se tam ani nedal využít potenciál GT-R. No newim co se dělo, ale projížděl jsí zátáčky a hlavně závěrečnou dvojšikanu neskutečně opatrně a párkrát sem do tebe díky tomu i "vletěl". Pak jel Eddie do pitu dřív a já na to moh šlápnout a přemejšlet, kolik že to vlastně budu tankovat, když už jsem bral 12..
Race 2 - pátej flek, po startu 1 a nezbývalo než čekat. Takhle jsem si nějak představoval průběh prvního závodu, celý závod klídek, sosing a v posledním kole se to rozhodne a pojede se bez rukaviček. To se také stalo, za zatáčkou indianapolis jsem držel třetí flek s plánem, že nasosám Bálise do zatáček porsche a po nich mu to pošlu na závěrečný šikany, ale bohužel Bális to tam probrzdil a mě nezbývalo nic jiného, než prostě jet bez sosání, což vyústilo v beznadějnou situaci, kdy mě objel Bális a Eddie už jen proletěl kolem a já mu ani nestihl zamávat