Problém se starým fórem

Sklad opuštěných témat, do kterých, nikdo nepřispěl posledních 30 dní
Odpovědět
eddie

PSN ID: GT-Racing-cz_EM
Kontaktovat uživatele:

Problém se starým fórem

Příspěvek od eddie »

Chtěl bych se zeptat co kdo změnil na starém fóru....chtěl jsem si tam dělat takový předběžný sumář výsledků, ale nelze s tím absolutně pracovat.
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
osiwaru

Re: Privátní sekce

Příspěvek od osiwaru »

eddie píše:Chtěl bych se zeptat co kdo změnil na starém fóru....chtěl jsem si tam dělat takový předběžný sumář výsledků, ale nelze s tím absolutně pracovat.
Eddie, o víkendu, možná ještě včerá ráno to šlo bez chyb a nikdo nic neměnil, ale došlo ke změně serveru, kde je celý gt-racing.cz, kvůli nasazení nového systému. Předpokládám, že redakční systém, resp. teda spíš nástroj pro formátování textu doplněk Texy! si nerozumí s novým PHP. Budeš to muset překousnout, doporučuji využít ukládání konceptů na tomto fóru. Uložené koncepty pak najdeš ve svém uživatelském panelu.

Edit: jestli je tedy řeč o tomto příspěvku. Každopádně jsem teď zkusil použít poslední verzi Texy! a s tím je to ještě horší.

Pokud si tady přečte sonyman, tak možná bude vědět co s tím, ale asi je zbytečné to řešit a věnovat tomu čas. Král je mrtev, ať žije král.
Přílohy
Uložení konceptu
Uložení konceptu
eddie

PSN ID: GT-Racing-cz_EM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eddie »

Ok...Osi...nějak se tím prokoušu ;)
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
osiwaru

Příspěvek od osiwaru »

Trochu málo jsem to "opravil", už ten výpis není tak dlouhý.
sonyman

PSN ID: GT-Racing-cz_MR

Příspěvek od sonyman »

Starou verzí diskuse a fóra bych se už nezabýval. Aktuální žvá témata bych doporučil přenést sem a zformátovat pomocí zdejších pravidel.
Odpovědět