Odkazy na přímé přenosy "Live"
- Hanz.77
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_H77
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci neměl by někdo odkaz na přímí přenos dnešního závodu Blancpain Endurance Series na Sport5 to dávájí až v 17.50. Díky
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
http://www.dailymotion.com/video/xi621v ... rch_algo=1
pod "nefunkčním" video streamem najdeš další a tam si snad vybereš
pod "nefunkčním" video streamem najdeš další a tam si snad vybereš

- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe zase vodní peklo! Díky.
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
- joshuabaraka
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_JSH
Re: Odkazy na přímé přenosy "Live"
zdravim všechny nadšence live přenosů na dailymotion a youtube, případně sport 5 a eurosport. rád bych propagnul facebook stránku na které si zatím skoro sám pro sebe už rok dávám odkazy a linky na závody, abych na ně nezapomněl nebo mohl koukat i jinde na cestách. bude mi ctí, pokud to nebudu dělat jen pro sebe. třeba se to někomu bude i zamlouvat, jako mě se zamlouvá celá vaše společnost. 
stranka je : GT & Endurance

stranka je : GT & Endurance
Naposledy upravil(a) joshuabaraka dne 16.6.2012 14:05, celkem upraveno 1 x.
T.E. nejrychlejší v Q1 !! a z boxů snažení sleduje i jeho táta - Slávek Enge !!
Za volantem sesterského vozu (25) nadějný slovenský pilot Stefan Rosina .... pro slovenské fanoušky prostě bomba
Pro vůz (24) Q2stop .... a pak už jen samé IF,IF,IF ( full shoping list of excuses )... kuwa!!
Pro vůz (25) Q2taky, stopku jim vystavil odtržený zadní aerokit, Rosina si tak nemohl vychutnat své první vystoupení v GT1 naplno
Dnes po obědě (13:45)qualifikační závod live zde: přímý přenos kvalifikačního závodu
....kdo sledoval Q-závod bude jistě se mnou souhlasit: tohle jsou ty pravé a divácky zajímavé závody.... (v porovnání se sterilní F1)
TUT se statečně držel na výborné pozici pro pitstop.... v pitu potíže s LPkolem (ztráta kolem 10sec) .... pak TE na vodě famozní jízdou posun až na P2 v cíli ( za IS o 4,5sec) .... prostě parádní podívaná od které se nedá odejít ani na WC
Velká škoda pro lambo25 a domácího Stefana Rosinu! Jel parádní jízdu než jej zastavila technická závada na voze
....jen připomínám hlavní závod live NEDĚLE 14:45
Za volantem sesterského vozu (25) nadějný slovenský pilot Stefan Rosina .... pro slovenské fanoušky prostě bomba

Pro vůz (24) Q2stop .... a pak už jen samé IF,IF,IF ( full shoping list of excuses )... kuwa!!
Pro vůz (25) Q2taky, stopku jim vystavil odtržený zadní aerokit, Rosina si tak nemohl vychutnat své první vystoupení v GT1 naplno
Dnes po obědě (13:45)qualifikační závod live zde: přímý přenos kvalifikačního závodu
....kdo sledoval Q-závod bude jistě se mnou souhlasit: tohle jsou ty pravé a divácky zajímavé závody.... (v porovnání se sterilní F1)

TUT se statečně držel na výborné pozici pro pitstop.... v pitu potíže s LPkolem (ztráta kolem 10sec) .... pak TE na vodě famozní jízdou posun až na P2 v cíli ( za IS o 4,5sec) .... prostě parádní podívaná od které se nedá odejít ani na WC
Velká škoda pro lambo25 a domácího Stefana Rosinu! Jel parádní jízdu než jej zastavila technická závada na voze

....jen připomínám hlavní závod live NEDĚLE 14:45
Naposledy upravil(a) speedy dne 2.9.2012 13:04, celkem upraveno 3 x.
Jj, souhlasím, díval jsem se a se zatajeným dechem sledoval, co tam Tomáš na mokru provádí. Famózní, všem dával kládu rozdílem třídy. Nebýt toho problému v pitu, stihl by šmiknout i Salaquardu. I když mě teda Ferrárko vepředu vůbec nevadilo. Český dabl potěšil.
sledovali jste GP2 ve SPA ??? pepovi obrovská gratulace, KONEČNĚ !!!
Kucí , nebo Pavle67 nemáš nějaký internetový odkaz - live stream na dnešní finálový závod NASCAR ???. Bude to bitva jako sviň a faktem je že po nevýrazném začátku sezóny jsem Johnsnovi ani za mák nevěřil. No chtěl bych to vidět

P.S. Prostě finále v Nascar je vždycky zábava
: http://sport.aktualne.centrum.cz/video- ... 5900fea04/
P.S. ještě jedna perla z letošních Nascar. No řekněte pánové to musej bejt nervy jet tak na těsno auto na autě, víc jak 300km/h. Někdy se vyplatí jet vzadu
: http://sport.aktualne.centrum.cz/video- ... 5900fea04/

P.S. Prostě finále v Nascar je vždycky zábava

P.S. ještě jedna perla z letošních Nascar. No řekněte pánové to musej bejt nervy jet tak na těsno auto na autě, víc jak 300km/h. Někdy se vyplatí jet vzadu

Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
...každej má něco, já jezdím...
Dík moc budu čučet. Už mám koupenou Coca Colu a oříšky

Pepo, koukni se raději na něco pořádného...hlavně to dokoukej celé !!! Pointa příběhu až na samotném konci

- Hanz.77
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tenhle pozdrávek jsem čekal přes rok!!!
Pepčo neboj do Kytlice vezu pro náš team něco od sponzora. 

Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
speedy píše:Pepo, koukni se raději na něco pořádného...hlavně to dokoukej celé !!! Pointa příběhu až na samotném konci
Kucííí , přátele : Díííky moc

Speedy : My si musíme důvěrně promluvit v Kytlicích
přímý přenos FIA GT Series kvalifikační závod dnes 13:15 GMT (15:15 našeholetního času)...
- joshuabaraka
-
rád bych upřesnil čas 14:15 (možno sledovat na ustream.tv youtube nebo dailymotion.com, televizní přenos na Sport 5 začíná ve 14:05 s českým komentářem 
velmi zajímavej šampionát, jede Loeb, team Charouze, F.Salaquarda a GT Academy !!!

velmi zajímavej šampionát, jede Loeb, team Charouze, F.Salaquarda a GT Academy !!!
Móóóóóc pěknej závod,je vidět že Loeb prostě umí,to předjetí byla prostě paráda 

- joshuabaraka
-
v odkaze je jasně napsáno čas přenosu 13:15 GMT .... to je 15:15 CEST (GMT+2) ...... já tomu věřil a závod jsem prošvihnul.... uniká mi něco ???
V kolik teda začne přenos hlavního závodu
V kolik teda začne přenos hlavního závodu

- markoduno
-
- PSN ID: GT-Racing-cz_MK
že by přechod na letní čas 

7.4. se jede další WTCC (Maroko). Tuší někdo, kde bych to mohl sledovat? S5 ani Eurosport nemám
satelit se sice válí zaprášený na půdě, jenže místo jeho instalace jsem půl roku sušil barák