S PLNOU PLATNOSTÍ MOHU OZNÁMIT ŽE AKCE LAN6 2012 ANEB 6.SETKÁNÍ GT-RACING TEAMU A PŘÁTEL GRAN TURISMA SE PRÁVĚ ROZBĚHLA !!!! Organizátoři už jsou v plném nasazení a dělají co mohou aby připravili vše na zítřejší příjezd všech účastníků této akce.
Jako hlavní vůz se zítra očekává již mediálně známý "Peugeot 307 s vlekem" ze kterého vystoupí aspon doufejmě dvě největší hvězdy "Speedy a Markoduno" !!!!TOO-REN-GEEE !!!!!
No ty kráááso a já sedím 5 den po 13hod v rachotě a když to čtu tak málem umírám a mám už z toho blouznění ( jdu si lupnout Valetol na uklidnění ) . Zítra se pořádně prospím,zabalím pár krámů. S Marťasem jsem domluven a ve čtvrtek do oběda jsme tam. Takže až uvidíte stylově přijíždět vůz Fiat s vlající vlajkou Ferrari, tak dorazil Redjous75 a mistr Martinsipy . A to teprv začne peklo
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
HA !!! pivo prej super... mmmmmmm už se těším... tohle nebude EURO2012 ve fotbale, ale MS2012 v PITÍ.. TEDA V GRANTURISMU
Už se taky těším, tak brzy naschle
ps: a beru teda i větrák.. doma nezbytná věc u ježdění
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek