Konec Le mans series

debata o všem možném
Odpovědět
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Konec Le mans series

Příspěvek od Hanz.77 »

http://www.sport.cz/moto/ostatni/clanek ... tion-artcl

Série Le Mans končí, v Brně už se v září nepojede
Včera 17:13 - BRNO

Závod automobilů Le Mans Series se v Brně 9. září nepojede. Promotér šampionát vytrvalostních závodů prototypů LMP2 a vozů GT z ekonomických důvodů v pondělí ohlásil okamžitý konec seriálu.

Automotodrom Brno zareagoval na rozhodnutí promotéra zastavením prodeje vstupenek. Fanoušci, kteří si je už zakoupili, dostanou ale šanci za zvýhodněnou cenu získat lístek na srpnovou Velkou cenu motocyklů. „Jako kompenzaci za komplikace i zklamání mohou držitelé vstupenek na Le Mans Series zakoupit třídenní vstupenku na závody motocyklů pouze za 490 korun. To znamená, že celkově zaplatí 990, což představuje téměř padesátiprocentní slevu oproti celkové ceně vstupenek na motorky," upozornil marketingový ředitel Automotodromu Brno Michal Klouda.

Přesný postup při výměně nebo vrácení vstupenky bude teprve zveřejněn na webu Automotodromu. „Prosíme fanoušky o trpělivost. Informaci o zrušení šampionátu jsme dostali teprve o víkendu a pracujeme na přípravě systému, který bude co nejkomfortnější," uvedla ředitelka Ivana Ulmanová, podle nějž se fanoušci automobilů mohou alespoň těšit na dva tradiční podzimní závody zapsané v kalendáři mezinárodního mistrovství České republiky – Podzimní cenu Masarykova okruhu a Epilog. „Začali jsme nyní pracovat na rozšíření programu jednoho z těchto závodů, tak abychom divákům alespoň částečně nahradili zrušení Le Mans Series," naznačila Ulmanová.
kez, Právo ■
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

Konec Le mans series

Příspěvek od pavel67 »

vysvětlení je jednoduché - všechny kategorie se teď jedou tady http://www.fiawec.com/ a tudíž nemá cenu (ani finanční ani žádnou jinou) pořádat závody prototypů LMP2 a vozů GT v nějakém jiném seriál samostatně. V posledním závodě jelo jen asi 12 nebo 13 aut. :(

Tím mě ale pěkně nasrali, protože jsem chtěl vidět pěkně v klidu auta a ne motorky, kde je narváno až po strop, samej vožralejfašoun, kterej se tady roztahuje jako kdyby to všechno bylo jeho - to si může paní ředitelka Ulmanová strčit do klobouku. :x
Počkám jak se "co nejkomfortněji" vyvrbí vracení vstupného a pak to nějak vyběhám, jestli se teda Hanz a Speedy nechcou podívat na nějakou závodní motocyklovou legendu... nebo někdo z ostatních. Nebo to pak střelím nějakýmu motocyklovýmu fandovi ... :idea:
...každej má něco, já jezdím...
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Konec Le mans series

Příspěvek od speedy »

nevím proč, ale tušil jsem že LMS v Brně neklapne. Taková krásná autíčka a už zase je něco likviduje.
Nejprve zrušili královské C-prototype (moc drahé) , teď zas není zájem o závodění v třídě LMP ... :evil:
--------------
Pavle s lístkama udělej co uznáš za vhodné, třeba je někomu věnuj. Mezi ukřičenými skopčáky se na tribuně mačkat fakt nechci, kvůli těmhle hovadům na motorky do Brna od roku 1993 nejezdím! Na motoGP se raději kouknu v klidu kompletně předělaného domova ... (doufám - snad už konečně) :roll:
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Konec Le mans series

Příspěvek od Hanz.77 »

pavel67 píše:vysvětlení je jednoduché - všechny kategorie se teď jedou tady http://www.fiawec.com/ a tudíž nemá cenu (ani finanční ani žádnou jinou) pořádat závody prototypů LMP2 a vozů GT v nějakém jiném seriál samostatně. V posledním závodě jelo jen asi 12 nebo 13 aut. :(

Tím mě ale pěkně nasrali, protože jsem chtěl vidět pěkně v klidu auta a ne motorky, kde je narváno až po strop, samej vožralejfašoun, kterej se tady roztahuje jako kdyby to všechno bylo jeho - to si může paní ředitelka Ulmanová strčit do klobouku. :x
Počkám jak se "co nejkomfortněji" vyvrbí vracení vstupného a pak to nějak vyběhám, jestli se teda Hanz a Speedy nechcou podívat na nějakou závodní motocyklovou legendu... nebo někdo z ostatních. Nebo to pak střelím nějakýmu motocyklovýmu fandovi ... :idea:
Tak za Hanze ti to povím jednoznačně: Jelikož ještě tento rok máme stavět hospitality na dvou závodech Moto GP a dvou závodech DTM. Tak já si ty legendy užiji pěkně v klídku z paddocku na nějakém evropském okruhu s podaní reportu pro GT-Racing.cz. :-) Samozřejmě zase z nějakou fotečkou tý legendy třeba v teplákách od čongů. :-) Takže já počkám jak se vyjádří a pak uvidím a když tak lupeny na Moto GP prodám.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
KAPSA
PSN ID: GT-Racing-cz_IZ

Konec Le mans series

Příspěvek od KAPSA »

tak už se dají vrátit vstupenky na Le mans series. http://www.automotodrombrno.cz/cz/#!/se ... /vstupenky
Odpovědět