UVOD: Moc se važim(e) prace od organizatoru a pořadatelu zavodu-za to osobně ode mě velky respect!!! Ale take tim jste se upsali k tomu že na vas budou padat protesty ,stižnosti,protesty na protesty a td.
A ted' zpatky k penalizaci Tramka. Muj nazor: A ten je že penalizace pro Tramka (PENALIZACE Č2) je dost tvrda a vubec neni nutna !!! Proč? Tak za 1: Když byla penalizace udělěna, Pepa ani nevěděl,neboli neuvědomil si, že tato penalizace(č2) se tyka odjeteho zavodu. Uvědomil si to až po reakci Eddieho: cituji:
Eddie **Pepo udělil si penalizaci číslo 2 a ta by do výsledků závodu zasáhla, tak napiš jak to je zamýšleno, aby to mohl Martin zapracovat do výsledku**
KDR: **Jakto penalizace dvě je posun o deset míst v dalším závodě ne?. Jo teď už to vidím je to zamyšlené pro konkretní závod . No to je mě pak, ale líto bohužel není jiná možnost . Rád bych nechal Jirkovi jen průjezd boxy ,ale jak nevěděl, že se tam nesmí pak během závodu je to jeden přejezd za druhým. Bohužel právě na horizontu při přímém přejetí toho retarderu není potřeba ubrat plyn a úsek je možné přejet takto naplno, kdežto pokud se chceš vyhnou retardéru bez ubrání plynu to nejde. Tím tedy Jiří byl prostě pocelou dobu nevědomě zvýhodněn. Není jiná možnost. Možná je to tak i lepší. Hold GV je už za námi a alespoň na NURBU bude moct bojovat zase naplno a né, že ho odflákne, jak psal.**
...Tak že domnivam se že Pepa to tak nemyslel a nechtěl puvodně zasahnout penalizacemi do odjeteho zavodu na GV. . . Ale ups penalizace zni jak zni a zustala platna !!!
A za druhe: když se podivate na replay tak zjistite že o nejake zvyhodněi nemuže byt ani řeč.Jel jsem za ni Tramisem 10 kol a že by se nejak na horizontu zvyhodnil -tak to ani nahodou!!!
Zavěr: Ja od sve osoby-že se Sergej jmeniji