Caute GT-racingari!
V kvetnu poradame sraz GTareny u prilezitosti Superstars series na GP Brno. Rad bych timto pozval ty z vas, kteri maji zajem poznat osobne vase soupere se kterymi se potkavate na trati. V pripade zajmu dejte vedet mne, Xanavimu nebo Premkovi. Detaily srazu jsou na nasem webu na homepage.
Cus!
Toy
GTarena sraz - pozvanka
- pavel67
-
- PSN ID: pavel67_cz
- Kontaktovat uživatele:
GTarena sraz - pozvanka
Tak jsem se nakonec rozhoupal a byl jsem se podívat na okruhu na závody aut Superstars Series - byl jsem celý den od rána až do konce sprintu GéTéček. Super závody, pěkný auta, akorát jich mohlo být víc, měli velkej "odpad"
Bohužel na kontaktování někoho ze srazu bylo celkem pozdě, protože rozhodnutí padlo až v sobotu navečer - kámoš zavolal že má vlnou vstupenku (syn mu tam dělá traťáka), ale potkal jsem se s Joshuou. Jinak jsme měli celkem slušnej pochoďák.
a ještě odkaz na něco málo fotek
Superstars Series Brno
A kdyby někoho zajímalo, tak tady je video, jak se staví ta F1 z LEGA - 220.000 kostiček
Bohužel na kontaktování někoho ze srazu bylo celkem pozdě, protože rozhodnutí padlo až v sobotu navečer - kámoš zavolal že má vlnou vstupenku (syn mu tam dělá traťáka), ale potkal jsem se s Joshuou. Jinak jsme měli celkem slušnej pochoďák.

a ještě odkaz na něco málo fotek
Superstars Series Brno
A kdyby někoho zajímalo, tak tady je video, jak se staví ta F1 z LEGA - 220.000 kostiček

...každej má něco, já jezdím...