PlayStation 4

debata o všem možném
novcze
PSN ID: novcze

PlayStation 4

Příspěvek od novcze »

cena kolem 10k, prodej začne před koncem roku, jediný nedostatek co jsem zaznamenal, je nutnost mít PS+ jako podmínku pro online multiplayer ... já osobně PS+ už mám a jsem rád, že členství zakoupené na PS3 se bude přenášet i na PS4, ale pokud někdo kupuje PS4 jen kvůli Gran Turismu, tak to může být další výdaj navíc.

Migrovat budu až po GT6, asi někdy v první půlce 2014

... co pánové, jak to vidíte s PS4
osiwaru

Re: PlayStation 4

Příspěvek od osiwaru »

Mě osobně nechává PS4 naprosto klidným. Krom PSX, byl důvod koupě další generace PS jediný a to Gran Turismo. A za dobou těch 2.5 roku jsem jinému hraní PS3 her na chuť nepřišel.
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

PlayStation 4

Příspěvek od speedy »

PS4 je hudba daleké budoucnosti, v nejbližší době ji nepotřebuju. Stejně jako Osina jsem koupil PS3 kvůli GT5.
Až mě někdo přesvědčí, že to nebudou vyhozené peníze tak jednou možná i pořídím. Za 10táců ale ani smykem.
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

PlayStation 4

Příspěvek od Hanz.77 »

No tak muj důvod proč kupovat PS3 byl. No jel jsem jednou takhle pár klukum ukázat mé video z Nurbu FIA GT. A co se nestalo. Sotva jsem přijel do jednoho rekreačního sřediska ČA tak najednou koukám a sedím za G25 na Suzuce 3hodiny a všichni na mě mávájí at je pustim. :lol:
No tak po návratu domů koupě PS3 a první G25 a směle do toho.
Takže důvod? Ten samej: Gran Turismo a banda nadšenej bláznů jako já. :lol:
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

PlayStation 4

Příspěvek od Redjous75 »

U mě jednozančně okamžitá koupě. PS4 nabídne hned na startu zajímavé hry a ty si chci zahrát. GT naštěstí není pro mě jediný titul pro rozhodování jestli koupit konzoli nebo ne. Nehledě na to, že prostě to musím vidět jakej je technologickej posun. První gameplay videa vypadají velmi lákavě tak uvidím. :) ;)
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
b0riz__SVK
PSN ID: b0riz__SVK
Kontaktovat uživatele:

PlayStation 4

Příspěvek od b0riz__SVK »

Ja si počkam na vydanie vylepšenej verzie, tak ako u PS3, najprv bola Fatka a potom Slimka s lepším chladením, takže radšej si počkám než vychytajú všetky muchy. Však GT6 budeme mať ešte na PS3.
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

PlayStation 4

Příspěvek od Trámek »

Já si PS4 koupím, ale asi né hned. Pokud v listopadu koupím GT6, tak ho asi odehraju na PS3 a postupem času uvidím co se vůbec okolo všeho bude dít. PS4 nám hlavně nabídne kvalitu rozlišení v 4K, což bude revoluce, kterou bych určitě chtěl. Vidím to jako novcze.. +/- polovina roku 2014 ;)
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
novcze
PSN ID: novcze

PlayStation 4

Příspěvek od novcze »

b0riz__SVK píše:Však GT6 budeme mať ešte na PS3.
je nějaké info, že GT6 bude i na PS4 a já bych radši hrál tu lepší verzi, takže se rozhodnu, až podle informací před vydáním GT6.
Trámek

PSN ID: TRAMEK-CZ GT-Racing

PlayStation 4

Příspěvek od Trámek »

já jsem někde četl, že na PS4 GT6 bude, ale až v roce 2014 a to se mě asi nebude chtít čekat, proto ta moje volba
Mometálně jezdím Gran Turismo Sport. Playseat home made, TV UHD 4K, PS4 PRO + volant T300 RS. Trámek
Martinsipy

PSN ID: GT-Racing.cz_MS

PlayStation 4

Příspěvek od Martinsipy »

Až vyjde GT-7 na PS4, bude to pro mě jasná věc, jiný důvod ke koupi nové generace konzole nikdy nebyl. GT-6 by muselo chodit o dost rychleji, aby byl důvod ji hrát na PS4. Rozlišení 4K vyžaduje taky tv 4K, ta bude dostupná pro zaměstnaného smrtelníka počítám až za pár let. Takže já jsem zatím úplně v klidu. Hrál jsem 5let PS3 na tv pouze HD Ready, navíc na plazmě, ta má ještě menší rozlišení a nijak jsem nestrádal, teď jsem ji zjara vyměnil za PlnouHD, samo rozdíl vidím, ale třeba právě GT-5 je pořád jen 720p. Tak kam se hnát??? PS4, TV 4K atd - jako vždy: nejvíc ji potřebuje schopný manager, aby zase rozhýbal prodejní čísla a zabrnkal na psychologickou strunku pochybností a potřeby zákazníka - že by mohl mít doma něco lepšího a to co má, s čím je právě spokojený, je vlastně už vysloužilý šrot. ... kurňa, sem se rozkecal ... :)
RC cars 1/10 elektro
speedy

PlayStation 4

Příspěvek od speedy »

Martinsipy píše:....., ale třeba právě GT-5 je pořád jen 720p. ... kurňa, sem se rozkecal ... :)
trochu tě opravím: GT5 se zobrazuje v 1080p, dokonce v 60Hz (alespoň offline). Pouze GT5 3D nezvládá 1080p, 3D skutečně běží pouze v 720p.
Martinsipy

PSN ID: GT-Racing.cz_MS

PlayStation 4

Příspěvek od Martinsipy »

to speedy: Dík za opravu, upřesnění, nejsem až tak kovanej, samo PS4 doufám nebude jen o přídavku porce pixelů ve zobrazení, ale hlavně, jako vždy, herní posun k dalším možnostem přiblížení se virtuálu k realitě. Tak mě napadá, nebude Blu-Ray se dvěma vrstvami a kapacitou max 50GB už brzy málo??? Možná už jsou první plány na PS5 někde v šuplíku ;)
RC cars 1/10 elektro
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

PlayStation 4

Příspěvek od Hanz.77 »

Stávající headsety vám budou na PS4 k ničemu
Pátek 11.10.2013 11:15 - Autor: Rosťa "Rosťa" Viktorin - Rubrika: Novinky Novinka
Tedy, ne úplně. Zvuk samozřejmě přijímat zvládnou. Jen mikrofon si tam bude plandat tak nějak zbůhdarma.
Redaktorům zahraničního magazínu Game Informer to potvrdili přímo lidé ze Sony, podle kterých se s podporou současných zařízení počítá až někdy po vydání konzole.
To se týká USB headsetů, a to i těch oficiálních pro PS3, jejichž podporu časem přidá patch, stejně jako bluetooth headsetů. Ty dokonce nebudou podporovány vůbec!
Samozřejmě se ale během launche počítá rovněž s uvedením celé řady „přátelštěji“ nakloněných headsetů, které bude možné ke konzoli zakoupit. V balení se totiž budou nacházet pouze mono headset.
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
Substance242
PSN ID: Substance242
Kontaktovat uživatele:

PlayStation 4

Příspěvek od Substance242 »

Som rád, že mám PS3 - Gran Turismo 5 a Journey, dve hry ktoré potrebujem k životu. :-) Dúfam/verím, že s GT6 si vystačím ešte dlho (napríklad teraz po víkende si pozriem Bathurst záznam len kvôli GT6, V8 sú šupa mašiny ale preteky nesledujem pravidelne - chcem povedať že GT značka nie je len tak hocaká herná séria).

Ale PS4/Xbox One? To by museli prísť sakra zaujímavé exkluzívne hry, aby som vôbec uvažoval o tomto už teraz nič moc PC. Jedna z vecí, ktorá ma na PSone/PS2 bavila, bolo "hoď tam disk a hraj" - toto už dávno neplatí a lepšie to nebude. Ak by dnes niekto kúpil PS3 a GT5, pol dňa strávi nastavovaním a updatmi. A môj obľúbený argument "na konzolách beží všetko rovnako lebo jednotný hardware" - áno rovnako, presnejšie rovnako blbo. Klesanie fps je pre mňe neakceptovateľné, hry musia byť bežať hladko. Doteraz spomínam, ako som na PS2 spustil Ratchet and Clank a ako programátor len stál a obzeral sa ako to neuveriteľne plynulo beží, programátorský zázrak, normálne ma to vtedy dojalo.

Pre mňa je budúcnosť GT6 na PS3 a Assetto Corsa na updatovanom PC, viac mi netreba. Ale uvidíme to hlavné - software. Takže, uvidíme. ;-) Tak dlho človek chodí okolo cukrárne hovoriac si "nemal by som", až príde deň keď si povie "kašlem na to, desať zákuskov si prosím". ;-)
speedy

PlayStation 4

Příspěvek od speedy »

Substance242 píše:Tak dlho človek chodí okolo cukrárne hovoriac si "nemal by som", až príde deň keď si povie "kašlem na to, desať zákuskov si prosím". ;-)
Nádhera - takový názor potěší :potlesk: ;)
Přesně mé myšlení ! Akorát assseto vyměním za iRacing, přeci jen je už delší dobu mezi simracery a je více odladěný.
GT6 je poslední šance pro kdysi skvělou hru, která se příliš komercializovala. Uvidíme, přeji GT6 jen to nejlepší a snad nás nezklame.... kéž by :o
Redjous75

PlayStation 4

Příspěvek od Redjous75 »

Zajímavé názory.
Osobně kupovat PS4 budu pouze s tím rozdílem, že to bude poprvé, kdy to nebude hned. U všch předchozích generací jsem dosloval zbožnoval ten den, kdy to mělo přijít. Ať to byla hra, nebo nová konzole ( a taky si to vždy užil ). Jenže tentokrát mě jaksi chybí okamžitá motivace. Dle dostupných gameplay z obou novinek zas taková super bomba se neděje a je vidět, že pokud je studio jaksi kvalitní, tak na starou mašinu PS3 uděla i dnes hru se vší parádou ( u mě na posledy FC3, GTA5, atd.) . Jako kdyby mělo na novou konzoli vyjít GT6 s 50-ti originálními světovými tratěmi, kolizním systémem jako hrom, závodním managementem -časomíra,safetycar,vlajky, pravidla závodních tříd, funkční kvalifikace a mnoho dalšího a k tomu by mě stačilo třeba jen 500 plně závodních vozu z různých závodních tříd, tak mám motivaci a kupuju. Takhle ale nééééé. GT6 ( nepřinese nic nového - ke kluzké fyzice se to nově ještě začalo houpat a 3 nové tratě panečku to je náááášup) si asi ještě nevím zda koupím, a jen tak si nezablbnu singl, nebo občas s Vámi v online po pár kolečkách. Uvidím. Naštěstí na PS3 budou ještě příští rok vycházet skvělé hry / která si rád zahraju ) a já si rád pořád hraju, takže u mě to bude asi tak, že jednou půjdu o kolo té cukrárny a : ,,dal bych si ...........".
pavel67

PSN ID: pavel67_cz
Kontaktovat uživatele:

PlayStation 4

Příspěvek od pavel67 »

zajímavý jak píšou o trvanlivosti analog.páčky, mrkněte i na obrázek :o :shock:
...každej má něco, já jezdím...
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

PlayStation 4

Příspěvek od Majkl »

Tak to abych ty páčky hned neoddělal :lol: :P
Redjous75

PlayStation 4

Příspěvek od Redjous75 »

Majku jakej mas nick na PS4?. Už ji mám doma tak si te přidám. Jinak já mám : JoeKusnir-JKR :D :shock:
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

PlayStation 4

Příspěvek od Majkl »

furt stejný, využívám stejný PSN: Majkl_1-
Odpovědět