Season events 22.03.2012

Sklad opuštěných témat, do kterých, nikdo nepřispěl posledních 30 dní
SJ.sprint

PSN ID: GT-Racing-cz_SJR

Season events 22.03.2012

Příspěvek od SJ.sprint »

Zajimalo by mě kde v PD přišli s myšlenkou že někoho muže bavut jezdit nejaky TT s 650 PP na sportovnich hardech...Nechtěl jsem se opičit po ostatnich a vzal jsem si myslim že lambo... ale ta jizda to bylo za trest. Prostě to přepiskli .Měli tam tat aspon sport soft nebo medium. Anebo min PP. Ale jinak je to velka otrava. A ten zavod na nyrbu za "mega". To davam z Cupovou mazdou na 610 PP :-) i když ty "kiber zavidniky" neumi držet stopu a nikdy nevite kdy vas smetou :lol: No aspon že jsou za to prachy ...
Zakladatel Karate-do říkal: "Zbraň musí být pokračovaním ruky".
Já říkám: "Volant a pedály jsou pokračováním mozku ...
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Re: Season events 22.03.2012

Příspěvek od Redjous75 »

Já to jezdím taky jen jednou a dost. Úroveň A.I. je příšerná o tom žádná a máš plně pravdu některé závody jsou úplně mimo. Občas mě ale baví TT. Naposledy to bylo na tom Eigru s Mitsubishi. To mě celkem sedělo. ;)
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
mikke63
PSN ID: mikke63cze

Příspěvek od mikke63 »

dovolím si zareagovat na ty SPORT HARD pneu v 650 TT..., jsou to gumy které bys dostal na tom LAMBU kdyby jsi si ho koupil v realu, ne-li comfort softy...tak proto. Verim ze prave tohle bavi zase jine spektrum hrácû GT5 kam se hlásím i já. Pro mne jsou napr. RACING SOFTY tabu, prostè nudná arkáda :lol: I to je jeden z dûvodû mé neucasti v mnoha online závodech. Jen názor.
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Příspěvek od Majkl »

Souhlas s mikkem.. Já když se v tý hře projíždím třeba s Mercem SLS AMG tak v základu je na Sport Hardech ale přijde mi to že to i tak moc drží.. tak jezdím většinu aut na Comfort Softech a to je paráda ;)
Tak doufám že tu brzo bude nějakej závod na horších gumách třeba v průběhu delší přestávky mezi závody v CUPU.. napadá mě třeba takový Ferrari F40 na Sport Medium 8-)
mikke63

Příspěvek od mikke63 »

:D zdravím spríznènou dusi, no, já pridám veyrona na comfortech na Monacu, full dmg.. klidnè na softech :twisted:
SJ.sprint

Příspěvek od SJ.sprint »

to mikke63: Ahoj neznam nebo nepamatuji si tvuj nick a nevim jestli jsme se potkali v GT5?Fakt nevim ani nevim jak jezdiš -ale asi dobře ;) No to je jedno to byl jen uvod:-) No řekl bych že je to složitějši... Co se pneu tyče.Nevim jak vy ale ja jsem nejezdil,zatim, z autem v realu ktere ma 650-800 koni... Co ž znamena že jsem si ho nemohl ani pořidit takže nemužu tvrdit s jakyma gumama by mě to Lambo prodali ;) ... Ale jsem si jisty že by nebylo na Barumkach.Když si ve hře pořidiš Touring Karu tak je take na Racing Hard a ne na Sportovnich hardech a to ma vetši pritlaky než Lambo Murcielago LP KTERE VAŽI 1,5 TUNY se kterym jsem jel :lol: A na druhou stranu -vubec to nerovnej z realem,i když je GT simulator...V realu s keramickou spojkou a aspon se 450 konikama pod kapotou nekaždy se rozjede na poprve-takže real bych vynechal a moc bych s nim GT nesrovnaval... Každy mame svuj jizdni styl(myslim virtualně) každy jsme nejak šikovny e nebo take ne :P Ja taktež nejezdim RacingSoft -lepi to jak smažene kuře :lol:

ALE POZOR KDYŽ JSEM ZAČAL TUHLE DEBATU TAK JSEM SE NEBAVIL O VOZITKACH OZNAČENE JAKO "RACE CAR" ALE O CESTOVNICH NEBOLI STREET AUTECH ;) TAKŽE TO BERTE Z NADHLEDEM- JE TO JENOM HRA-ALE,I SKRZ SVE NEDOSTATKY,DOST DOBRA A HLAVNĚ ŽE TO NAS BAVI !!!

PS: Hele ted' jsem tě našel v žebřičku na Indy tp650 maš nick "mikke63cze" jseš na 125 mistě-takže jseš dobrej GRATULUJI ;)
mikke63

Příspěvek od mikke63 »

@ SJ: ahoj
Souhlasim, real nereal, to nema cenu srovnavat... myslel jsem to tak, ze se u toho vic bavim, kdyz si dam horsi pneu a reagoval jsem hlavne na tvou otazku ..Jak mohlo PD napadnout ze nekoho muze bavit PP 650 na SPORT HARDECH... 8-) samozrejme ale RACECARS obouvam do race gum. Hard. :lol:
SJ.sprint

Příspěvek od SJ.sprint »

to mikke63:hele zkus projet ten TT 650 PP bez pomocniku - třeba s GTR R35 TC :-) Nech si jen ABS na 1-ku a zbytek vypni...schvalně kam se dostaneš ;)
mikke63

Příspěvek od mikke63 »

@SJ: Už se to tu řešilo před víc než rokem a můj názor byl a je takový, že i ABS 1 je arkádové brždění ;) . V té časovce jsem se chtěl dostat do padesátky což se mi na okamžik povedlo, tak jsem zkusil i asisty. Dále jsem ale nepokračoval, protože je pro mně ztráta času jezdit s TC nebo ABS. Nikdy je totiž nepoužívám. Ani když je mají všichni online soupeři což se ale stává málokdy, protože mám hodně friends, kteří s ABS nejezdí. Toť vše kámo.
SJ.sprint

Příspěvek od SJ.sprint »

to mikke63 : no napsal jsem to jen pro to že z GTRkem to jel i MIchal (Majkl) tak jsem jen chtěl vědět kam se dostaneš ;) Ale pravda že bez ABS jezdi malo kdo. Ale ja bez ABSka se projedu rad je to jeny adrenalin a každy auto na to reaguje jinak. Napřiklad ja jezdim občas z jednou partičkou z ruska "Prototype LeMans " a jezdime to vše OFF,Racing Hard,heavy damage ;) je to boži :twisted:
mikke63

Příspěvek od mikke63 »

@SJ: aha, tak s tím GTR -TC bych to rád zkusil už proto, že ho nemám :) Zatím jsem koupil jen SPA, připadá mě od PD pěkně vychcané nas..rát do hry Golfy a stovky PREMIUM komerčních aut, a po té nám prodávat auta, které do hry patří, euro za kus. No, ale to je na jinou debatu a třeba toho Jaguara GROUP C stejně časem koupím.

PS: nemyslím si že ABS je nějak velká výhoda, důležité je, když ho nechceš použít, snížit brzdný účinek...já mám někdy nastaveno jen 2-1, protože rád dupu plnou silou na pedál a nemusím se bát zablokování..a také na startu pořádně prošlápnout pedály, kvůli kalibraci v plném rozsahu. Ale to asi už každý ví
Majkl

Příspěvek od Majkl »

SJ.sprint píše:to mikke63 : no napsal jsem to jen pro to že z GTRkem to jel i MIchal (Majkl) tak jsem jen chtěl vědět kam se dostaneš ;) Ale pravda že bez ABS jezdi malo kdo. Ale ja bez ABSka se projedu rad je to jeny adrenalin a každy auto na to reaguje jinak. Napřiklad ja jezdim občas z jednou partičkou z ruska "Prototype LeMans " a jezdime to vše OFF,Racing Hard,heavy damage ;) je to boži :twisted:
Sergeji moje časy v TT vůbec neber v potaz.. vlezu tam odjedu jedno kolo.. dostanu prachy a víc neřeším.. jen když mě nějakej trial zaujme.. třeba Chaparral PP600 Suzuka tak ho jezdím a výsledek se vždy dostaví v podobě vysokého umístění ve světě.. ;)
SJ.sprint

Příspěvek od SJ.sprint »

to Majkl : no jo ja jsem si myslel že si to "odflaknul" jen tak pro prachy :lol:
to mikke63: SPA jsem si koupil jako prvni a pak jsem nevydržel a pořidil jsem si i TC auta... No a nedavno jsem se obohatil o baliček z Lambem Eventador,Vantage a td. Co nadělaš. Jsou prostě blazny (jako my) ktery to chtěji a dřiv nebo později si to koupi.A v PD to vědi...
No ale hele jak si to myslel cituji: "...a také na startu pořádně prošlápnout pedály, kvůli kalibraci v plném rozsahu. Ale to asi už každý ví" jak že to je s tim kalibrovanim??? Třeba to vi každy ale krom mě :) .....
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Příspěvek od speedy »

Sprinte tak zkus pustit PS3 - GT5 - závod a nedotknout se přitom vůbec pedálů..... v první zatáčce poletíš do zdi :mrgreen: , na první sešlápnutí se nejprve pedály kalibrují a až potom začnou fungovat. Já je kalibruju při spuštění hry, a pak ještě i při startu do závodu. A JE TO ZNÁT, hlavně na brzdě !!!
GT6 = podvod na všechny fanoušky GT :((
SJ.sprint

Příspěvek od SJ.sprint »

A to mi řikate až ted' jo...TAK TO VAM PĚKNĚ DĚKUJI :twisted: ;) Ne dělam si legraci ale ja jsem to fakt nevěděl ...možna takě proto mam občas pocit že jezdim ne s G27 ale s DF :lol:
SJ.sprint

Příspěvek od SJ.sprint »

speedy píše:Sprinte tak zkus pustit PS3 - GT5 - závod a nedotknout se přitom vůbec pedálů.....
...ale když se nedotknu pedalu tak do ty prvni zatačky to auto take nemusi dojet že jo :lol:
mikke63

Příspěvek od mikke63 »

SJ.sprint píše:A to mi řikate až ted' jo...TAK TO VAM PĚKNĚ DĚKUJI ...
:shock: tys to nevěděl? :D já mám pocit že nezáleží snad ani na volantu, mám G25 ale u DFGT jsem to dělal automaticky také.
eddie

PSN ID: GT-Racing-cz_EM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eddie »

Nikdy jsem nic nekalibroval a vše funguje naprosto v pohodě ;)
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Majkl

Příspěvek od Majkl »

Tak si zkus eddie jet do první zatáčky a před tím nemačkat brzdu ani v menu a ani třeba když nabíhá hra.. ta brzda zareaguje asi o dvě vteřiny později.
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Příspěvek od markoduno »

Michal má pravdu. Ale jedná se pouze o první stlačení pedálu. Pak už vše funguje dobře.
Odpovědět