to mikke63: Ahoj neznam nebo nepamatuji si tvuj nick a nevim jestli jsme se potkali v GT5?Fakt nevim ani nevim jak jezdiš -ale asi dobře

No to je jedno to byl jen uvod:-) No řekl bych že je to složitějši... Co se pneu tyče.Nevim jak vy ale ja jsem nejezdil,zatim, z autem v realu ktere ma 650-800 koni... Co ž znamena že jsem si ho nemohl ani pořidit takže nemužu tvrdit s jakyma gumama by mě to Lambo prodali

... Ale jsem si jisty že by nebylo na Barumkach.Když si ve hře pořidiš Touring Karu tak je take na Racing Hard a ne na Sportovnich hardech a to ma vetši pritlaky než Lambo Murcielago LP KTERE VAŽI 1,5 TUNY se kterym jsem jel

A na druhou stranu -vubec to nerovnej z realem,i když je GT simulator...V realu s keramickou spojkou a aspon se 450 konikama pod kapotou nekaždy se rozjede na poprve-takže real bych vynechal a moc bych s nim GT nesrovnaval... Každy mame svuj jizdni styl(myslim virtualně) každy jsme nejak šikovny e nebo take ne

Ja taktež nejezdim RacingSoft -lepi to jak smažene kuře
ALE POZOR KDYŽ JSEM ZAČAL TUHLE DEBATU TAK JSEM SE NEBAVIL O VOZITKACH OZNAČENE JAKO "RACE CAR" ALE O CESTOVNICH NEBOLI STREET AUTECH

TAKŽE TO BERTE Z NADHLEDEM- JE TO JENOM HRA-ALE,I SKRZ SVE NEDOSTATKY,DOST DOBRA A HLAVNĚ ŽE TO NAS BAVI !!!
PS: Hele ted' jsem tě našel v žebřičku na Indy tp650 maš nick "mikke63cze" jseš na 125 mistě-takže jseš dobrej GRATULUJI