Tak před chvilkou jsem dokoukal záznam ze včerejšího závodu F1 v poušti a musím říct že letos je F1 opravdu zajímavá. Teď nenarážím na fakt že vyhrálo JZD Rakousko, ale na spousty větší, či drobnějších incidentů a závodních manevrů. pPakticky celou dobu se něco děje, formule jezdí po skupinkách dvou , tří bojujících monopostů napříč celým polem, řekl bych že DRS konečně funguje ( a má svůj důvod ) v + - stejné výkonnosti předních týmů, pneumatiky Pirelky mixujou se strategijemi týmů a vůbec 4 závody pokaždé jiný vítěz. Moc pěkná sezóna.
Jinak Kimi má můj obdiv. Je výkonnostně ve skvělé formě a odvádí s Lotusem skvělou práci a co víc tlačí do hecu toho mlaďocha v týmu, kterýmu to jen do budoucna pomůže. Schumi i přes všechnu smůlu a kombinace v závodech už nemá šmrnc a přesto že na F1 vždycky koukám v jeho tričku ještě v barvách Ferrari ( to je neuvěřitelná značka co

) tak prostě pan mistr i kdyby se možná na bednu v sezóně dostal ( konečně) bude to s jeho spanilou formou z let minulých jen slabým zábleskam a myslím že by bylo dobré kdyby odešl z aktivního ježdění a spíše se posadil na lavičku v technickém zázemí Mercedesu a vypomáhal tam. Za dveřmi F1 je spousty dalších talentů čekajících na příležitost. To platí i o Webrovi který mě fakt nebaví , je to snad pilot který nazbíral nejvíce bramborových a polobramborových míst a pro mě bude vždycky jezdcem na místech 4 a 5 takže po dvou sezónach kdy odejde už si na něj ani nevzpomenu.
Ferrari je ,,nejlepší" , jo pro mě !!, ale letost to je slabota jako sviň a nevěřím že Evropské balíčky a upgardy něco změní. Prostě sezóna 2012 pá, pá - testovat a začít přemýšlet o tom že je potřeba hodně změnit přístup možná by stačilo jen vše zjednodušit - no né ?.
Na další závody se ale těším jsem zvědav kdo vyhraje další závod , že by Di Resta ?., nobo Kimi ?. NEBO SNAD MASSA ????