Formule 1 2012

debata o všem možném
Redjous75

PSN ID: GT-Racing-cz_JKR

Formule 1 2012

Příspěvek od Redjous75 »

U Schumiho poslední dobou žádná změna , nicméně třeba na startu si myslím že jedinej kdo tam lítal ze strany na stranu byl Gróža kterej se měl snahu cpát někam kde nemá ( asi něco podobného v době telecích let našich závodu kdy jsme měli v mozku že první zatáčka rozhoduje ) . Gróža pohybem do prava udělal místo na své levé straně a tam šel prostě Schumi kam jako jinám by měl jít , jenže Góža debílek byl z prava vyhnán tak se vydal na levou kde už ale byl Schumi. Jako za takové chování na staru bych ho vyloučil, kór na Monacu tam bys měl na startu být ve své stopě až po průjezd první zatáčkou. Každopádně to nemění nic na tom že i později Schumi nepřekvapil a opět jel stylem : ,,nic víc z toho už nedostanu" a nakonec mu Mercedes prostě zjebne. Nico jen opět ukázal že je stabilnější víc jezdecky připravenější a Mercedes mu prostě i jako tým sedí a dívím se že Ferrari po něm nehrábne všemi deseti byl by to jezdec co se rychle umí adaptovat , spolupracovat stabilně a rychle jezdit a to i přestože avizovaný Di Resta je s Mercedesem velmi provázán ( DTM ).
Jinak Monaco je prostě divnej závod nemůžu se pomoct ale už to píšu po několikáte sem prostě F1 nepatří. Jenže kam jo. Na Tylkeho tratích s asfaltem kolem tratí a mega luxusními bezpečnostními zónamy zase F1 vypadá nudně a těch pár klasických tratí je tak málo že to stejně nestačí. Spolu s divno pravidli ( chybí mě tankování - zaseklé hadice, strategie ). Krásným příkladem nudnosti, vypočítavosti a Evropskonudného závodění ( situace posledních deset kol a svítí tam debilní žlutá fáze skoro 4 kola kvůli bordílku - to je nudááááááááá - proč tam tedy nevjede SC stahne všechny do hromady ať se na posledních 6 kol prostě servou kolo na kolo, ono by to ale bylo vměšování se do závodůůů co ???. ) a To samé od samotných jezdců v posledních kolech dnešního Monaca. 5 jezdců bylo v 0.5sec posledních 10 kol a vyděl snad někdo náznak útočení, agrese, přišťouchnutí , aspoň něco co by mě otočilo palce u nohou !!!. Vůůůůbec nic představte si tuhle situaci s Prostem, Senou ,Menzlem a dalšími ( doporučuji film SENNA aby jste si připoměli co je to závodit v F1 ) . Tihle pánově by pro lepší pozici doslova své kokpity orvali do posledního karbonu ( obrazně řečeno ). Takže pro mě dnešní závod slabj odvar a jeden z nejnudnějších celkově.
Těším se na Kanadau :)
Redjous75 - to je podpis.A né ty Vaše hemzi co tam máte.
speedy

PSN ID: speedy_GTracing

Formule 1 2012

Příspěvek od speedy »

zaslepenost šumákouctívačů je neskutečná :lol: RG už víc doprava nemohl, bylo tam cosi červeného... to něco červeného si dělalo místo pohybem doleva a tak se celá skupina posouvala doleva, kde se zkoušel zbytečně protáhnout MS.
...CHJÓÓÓ :|
Majkl

PSN ID: Magic_Michael_

Formule 1 2012

Příspěvek od Majkl »

Takže to byla Šumiho chyba no to si snad děláš srandu speedy :D. Grosjean pro mě stejně zůstane vocasem a pilotem možná tak na jedno rychlý kolo.. to umí každej. Nic nemění na tom, že tahle sezona je prostě pro Michaela ohledně bodování v prdeli.. to zase bude keců po sezoně jak ho zase Rosberg v bodech porazil.. už se na to moc těším.. Od tý doby se co se vrátil tak jenom samá smůla

Výpisky smůly 2012: (je to zkopírovaný a trošku upravený z jednoho komentáře na F1sport.cz)
* - Austrálie - technická závada (3. místo)
* - Malajsie - po startu do něj narazil Grosjean, propadl se o několik míst (+- 5.místo mohl mít)
* - Čína - po špatně upevněném kole odstoupil (2. místo)
* - Bahrajn - problém s DRS v kvalifikaci a pak výměna převodovky -> start z poslední (+- 6 místo mohl mít)
* - Španělsko - kolize při předjíždění pomalého a zmatkujícího Senny (+- 7. místo)
* - Monako - zajel pole postion, ale za penalizaci za kolizi se Sennou posunut o 5 míst
* - Monako - na startu do něj narazil Grosjean, propadl se na 8 místo, pak jej velmi zdržel Raikkonen a následně zajel do boxů ze 7.místa pro poruchu
* - Monako mohl se přehledem vyhrát kdyby nebylo penalizace a problému s tlakem paliva.. (1. místo)

Spočítal jsem to a mohl mít 82 bodů.. Ale beru to tak že těch 50-60 by nejspíše měl..
82 bodů - první místo v šampionátu jezdců
50-60 bodů - 4 nebo 5 místo v šampionátů..

Tak doufám, že tu to tady dále nemusím osvětlovat.. kecy typu, že je starej a měl by vypadnout jsou směšný.. když to čtu na internetu tak mám chuť těm lidem dát do držky.. Chtěl bych vidět kohokoliv jinýho ve 43 letech.. Má z těch jezdců furt nejlepší fyzičku.. protože to má prostě vydřený..

Tady přidávám jeho Pole position na Monaku :P (stojí za to hlavně ta část u Swimming Poolu kde si ladí brake balance v polovině zatáčky.. no prostě like a boss) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=S18G--kpdj0

Je mi úplně jedno kdo jakej má na něj názor ale naprosto mě vytáčej jeho anti-fans kteří si prostě vždycky něco najdou..
Redjous75

Formule 1 2012

Příspěvek od Redjous75 »

Grosján je jelito a nikdo krom něho tam ze strany na starnu nelítal . A jak jsem psal nemá se cpát tam kde nemá. To je jasný že když vidí rudo s koníkem ve žlutém poli podlamujou se kolena. Schumi tentokrát jen byl tam kde měl nebo musel být a to jelito od Lotusu ho zase rozhodilo protože tam lítá jako kapesník ve větru.
Hanz.77

PSN ID: GT-Racing-cz_H77
Kontaktovat uživatele:

Formule 1 2012

Příspěvek od Hanz.77 »

Děkujeme všem návštěvníkům těchto stránek za
přijaté gratulace k našemu dalšímu vítězství !!

Red Bull F1 Team
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Wolf WR1 F1 - Tamiya 1/12
Rozestavěno:
McLaren MP4/6 - Tamiya 1/12
speedy

Formule 1 2012

Příspěvek od speedy »

Redjous75 píše:.....rudo s koníkem ve žlutém poli podlamujou se kolena...
...další zaslepený s rudým očním zákalem :shock: ..... chtěl jsem dát na tubu slowmotion video s pohybem vozu FA/RG .... ale stejně by to bylo zbytečné... kdo vidět nechce - nevidí :roll:
Hanz.77 píše:Děkujeme všem návštěvníkům těchto stránek za přijaté gratulace k našemu dalšímu vítězství !!Red Bull F1 Team
:shock: ....další nacucaný směsí kafe a kofoly! ....sem pak dávají temhle hnůj :twisted:
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Formule 1 2012

Příspěvek od markoduno »

to já fandím tomu pánovi z Indie. Mám dojem, že se jmenuje Napral Kartyněkam. Má hezké auto. A ta oranžová mu fákt sedí. I název stáje je je dnešní - HRR tým :lol: :lol: :lol:

Se tady hecujete jak nevím co :lol:
Najděte lepší : http://www.youtube.com/watch?v=yqfGZA6Ojdg
speedy

Formule 1 2012

Příspěvek od speedy »

Redjous75 píše:Grosján je jelito a nikdo krom něho tam ze strany na starnu nelítal
.....že by to bylo všechno ještě jinak?? http://www.youtube.com/watch?v=LATk91eh ... re=related
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Formule 1 2012

Příspěvek od Hanz.77 »

Asi se mu tam cpal nějakej Mistr světa!!!!!
Paddockforum
RB8 1:24, RB6 1:20, Williams FW13B Renault 1:20,Audi R10 TDI 1:24,Ferrari F310B 1:20,Ferrari F10 1:24,
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
Majkl

Formule 1 2012

Příspěvek od Majkl »

Tak tohle už není normální, já na to jebu, tohle už prostě není smůla, někdo mu chce snad sabotovat kariéru. Příště už na to doopravdy mrdám, proč se ještě nic nevysralo Rosbergovi to je prostě trapárna.
Majkl

Formule 1 2012

Příspěvek od Majkl »

Jestli se u toho Mercedesu nevzpamatujou tak si tam snad osobně do tý továrny zajedu a nakopu je do prdele..
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Formule 1 2012

Příspěvek od Hanz.77 »

On by asi před závodem potřeboval zaškrtnout tu kolonku "boost".
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
speedy

Formule 1 2012

Příspěvek od speedy »

R.G. - YEEEESSSSS :!:
trageda MSCH + stratégi od ruďochů - nekomentovat :twisted:
eddie

PSN ID: GT-Racing-cz_EM
Kontaktovat uživatele:

Formule 1 2012

Příspěvek od eddie »

Dnes prostě good race a ten závěr byl prostě nádhera.....Schumi ještě letos stihne i vyhrát. ;)
GT není hra...GT je životní styl.[/size]
Majkl

Formule 1 2012

Příspěvek od Majkl »

ALO, RAI, MSC na bedně můj sen se splnil! ;)

No, ale ten Maldonado to je takovej pi*oun to není možný, bejt Hamíkem tak ho asi rozkopu..

A Schumi by toho už stihl daleko víc než jen jednu výhru v sezoně ale to už jsem tu psal ;) tak snad se situace obrátí a vyhraje a získá co nejvíce podiových umístění 8-)
Majkl

Formule 1 2012

Příspěvek od Majkl »

Jinak R.G docela smůla, jel parádně! ;)
Hanz.77

Kontaktovat uživatele:

Formule 1 2012

Příspěvek od Hanz.77 »

No já radši ani nemluvim. RedBull ztratil v půlce závodu křídla! :o :o :o :o
Paddockforum
Poslední dokončeno:
Rozestavěno:
markoduno

PSN ID: GT-Racing-cz_MK

Formule 1 2012

Příspěvek od markoduno »

viděl jsem posledních 8 kol a dle mého Hami zbytečně zavřel Maldonada. Předchozí souboj místo udělal a s Maldonadem ne. Přitom mu muselo být jasné, že se bude vrace na trať. Maldonado šel sice do souboje drsně, ale Hami stejně tak bránil.
speedy

Formule 1 2012

Příspěvek od speedy »

ve středu bude božský Majkl v praze. Přebere si osobně trofej zlatý volant a účastní se dne k bezpečnosti provozu atd...

Hele šumákouctívači, půjdete si někdo pro jeho podpis ?? Třeba rtěnkou na záda nebo lihovkou na holou hlavu - to by byl kapitální úlovek :mrgreen:
Redjous75

Formule 1 2012

Příspěvek od Redjous75 »

Tak a dnešní kvalda mě faktttt na srrráááá........ !!!. Tupouni jedni blbý. Vsadím se že Alonso zítra dojede někde na bedně. Ale za jakých podmínek ??, Absolutního nasazení během závodu tak jak to během sezóny prostě předvádí ale to v souboji o titul je na hovno když to u těch Italskejch sráčů nedokážou pochopit že je potřeba se zaměřit na rychlost v kavlifikacích tak aby startovací pozice byla tou nejvýhodnější a A. by měl souboj jednoduší. Vlastně né, on by žádný souboj ani nebyl, páč pokud by kvaldy u Ferrari dávali, mohl by Alonso jezdit v klidu !!.
Ježiš já bych vyhodil gauč z baráku jak jsem nakrknutej :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Odpovědět